e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Madonna: "Η μητρότητα είναι σκληρή δουλειά"


Η Madonna παραδέχτηκε πως δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση να συνδυάζει κανείς τη μητρότητα με τη δύσκολη και αρκετά απαιτητική δουλειά της παγκοσμίου βεληνεκούς pop star!

H μητέρα τεσσάρων παιδιών (Lourdes -15, Rocco – 12, David -6, Mercy – 5) παραδέχτηκε πως η ανατροφή των παιδιών της σε συνδυασμό με την διατήρηση της καριέρας της σε υψηλό επίπεδο, δεν είναι και τόσο εύκολη δουλειά.

Σύμφωνα με το Bang!Showbiz δήλωσε: «Δεν θα πω ψέμματα, η μητρότητα δεν είναι εύκολη δουλειά. Πολλοί άνθρωποι με κατακρίνουν για τον τρόπο ζωής μου, αλλά αυτό είναι το καλύτερο που μπορώ να κάνω. Αν σε κάποιους δεν αρέσει, αυτό είναι δικό τους πρόβλημα».

Σε συνέντευξη της στην εφημερίδα The Sun, η 53χρονη τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στα... γλωσσικά προβλήματα που αντιμετωπίζει με τα παιδιά της, λέγοντας: «Με τα παιδιά ζούμε μια ήρεμη ζωή στο σπίτι, γεμάτη από τις εργασίες και όλα τα καθημερινά τους ζητήματα. Τα περισσότερα πάνε σε γαλλικό σχολείο, ενώ εγώ δεν μιλάω και τόσο καλά την γλώσσα. Όλοι τους μιλάνε γαλλικά εκτός από μένα! Όμως τους καταλαβαίνω λίγο καλύτερα όταν δεν κάνουν τις εργασίες τους, χωρίς να το δείχνω ξεκάθαρα. Δεν θα πω "τι είπες τώρα;" αλλά καλό είναι να προσέχουν, γιατί τις γαλλικές βρισιές τις ξέρω καλά!»






Πηγή: mtvgreece