e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Η Press Time αποκαλύπτει

-Στο φως το ντοκουμέντο: Να γιατί δεν ενεργοποιήθηκαν τα CDS. Φέρνουμε στο φως τα 12.000 ελληνικά ασφάλιστρα κινδύνου. Οι δανειστές μας είχαν ποντάρει στη χρεοκοπία μας. Με ποιες τράπεζες και ΔΕΚΟ «τζόγαραν». Γιατί θα έχαναν μέχρι και 1 τρις Ευρώ. ΕΛΠΕ, ΟΣΕ, ΟΤΕ, Alpha, Εθνική, Eurobank, Πειραιώς. Ποιοι άλλοι είναι μέσα.


- Απίστευτο κι όμως αληθινό. Αστυνομικοί προς… ενοικίαση!
Παροχή υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας προς τρίτους με καταβολή ανταλλάγματος. Το αποκαλυπτικό έγγραφο του υπουργείου Οικονομικών.

- Συνέντευξη-φωτιά του Γιώργου Καρατζαφέρη. «Είχα δίπλα μου… Νενέκους και όχι ψυχωμένους», λέει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ στην “PRESS”. Χαρακτηρίζει λάθος του την τοποθέτηση των Βορίδη και Γεωργιάδη σε υπουργεία με εφοπλιστές και μεγαλοκατασκευαστές. Γιατί λέει ότι η Ευγενία Μανωλίδου «φταίει που άλλαξαν τα μυαλά του Άδωνι».

-Ροζ σκάνδαλο έφτασε στη Βουλή. Η φωτογραφική διάταξη για το διορισμό… φιλενάδας συνεργάτη υπουργού, που αποσύρθηκε. Ποιος υπουργός μπήκε στο στόχαστρο.




Press Time
Διαβάστε ακόμα από την πολιτική

-Η «σφήνα» Ραγκούση στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ. Το παρασκήνιο με το ρόλο του alter ego του Παπανδρέου και ο ρόλος του Θ. Πάγκαλου.



Press Time
Διαβάστε ακόμα:



- Καπέλο 1.567% από το χωράφι στο ράφι. Το πάρτι με τους μεσάζοντες και η αντίδραση των καταναλωτών με το κίνημα της πατάτας

-Καθημερινό συσσίτιο για τα Ελληνόπουλα στα σχολεία ετοιμάζει η Κομισιόν! Ποιος επίτροπος προτείνει να μοιράζονται φρούτα και γάλακτομικά σε όλα τα σχολεία της χώρας.

- 40 βουλευτές έβγαλαν λεφτά στο εξωτερικό. Τι ερευνά η Επιτροπή «πόθεν έσχες» της Βουλής

- 6 βουλευτές καταγγέλλουν τον δήμαρχο Αθηναίων. Τι του καταλογίζουν για τη μέχρι τώρα θητεία του στην Αθήνα







SPORT

- Άδειασαν τα γήπεδα: 402.220 εισιτήρια λιγότερα από το 2010 μετρά η Super League. Νεϊμάρ: Ο «Μέσι» της Σελεσάο. Το νέο «φαινόμενο» του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.





Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα

Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις