e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Στην μπανιέρα του ξενοδοχείου της βρέθηκε η Χιούστον

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Ουίτνεϊ Χιούστον, η οποία άφησε το Σάββατο την τελευταία της πνοή σε ξενοδοχείο του Μπέβερλι Χιλς, στο Λος Άντζελες, σε ηλικία 48 ετών, βρέθηκε νεκρή στην μπανιέρα του δωματίου της, μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Τα μέλη της υπηρεσίας πρώτων βοηθειών "βρήκαν το άψυχο σώμα της (Ουίτνεϊ) Χιούστον στην μπανιέρα του δωματίου της στο ξενοδοχείο" που διέμενε, μετέδωσε το αμερικανικό δίκτυο ABC.

Η αστυνομία του Μπέβερλι Χιλς αρνήθηκε να σχολιάσει την πληροφορία αυτή.

Η ντίβα που είχε πουλήσει 170 εκατομμύρια δίσκους και είχε πρωταγωνιστήσει με μεγάλη επιτυχία στην ταινία "Ο Σωματοφύλακας" το 1992, βρέθηκε νεκρή από τον σωματοφύλακά της, σύμφωνα με το Foxnews.

Ο θάνατός της διαπιστώθηκε στις 15:55 τοπική ώρα (01:55 ώρα Ελλάδος), 12 λεπτά αφού ειδοποιήθηκε η υπηρεσία πρώτων βοηθειών από το περιβάλλον της.

Η νεκροψία θα γίνει Κυριακή ή Δευτέρα, προσέθεσε το ABC.

Η Ουίτνεϊ Χιούστον διέμενε εδώ και πολλές ημέρες σε δωμάτιο στον τέταρτο όροφο του ξενοδοχείου Μπέβερλι Χίλτον, στο Λος Άντζελες, όπου θα γινόταν πάρτι στο περιθώριο της τελετής της απονομής των βραβείων Γκράμι.

Υπό τη σκιά του θανάτου της διάσημης τραγουδίστριας, την παραμονή της απονομής τους, αναμένεται να δοθούν αργότερα την Κυριακή τα 54α βραβεία Γκράμι . Η Ουίτνεϊ Χιούστον είχε τιμηθεί με έξι Γκράμι.
nooz.gr