e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Απειλεί να φύγει ο ντράμερ των Black Sabbath!

Ο νέος δίσκος που ετοιμάζουν και η περιοδεία τους βρίσκονται στον αέρα, καθώς ο κιθαρίστας Tony Iommi διαγνώστηκε με λευχαιμία. Τώρα οι Black Sabbath έχουν να αντιμετωπίσουν κι ένα άλλο εμπόδιο: την απειλή του ντράμερ τους να αποχωρήσει από το συγκρότημα!

Ο ντράμερ Bill Ward ανακοίνωσε μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας ότι προτίθεται να αποχωρήσει από τους Black Sabbath, αν δεν υπογράψει ένα συμβόλαιο που θα εγγυάται τη συμμετοχή του ως ιδρυτικό μέλος στο συγκρότημα και την παραμονή του. Τα θέλει γραμμένα σε χαρτί και με τη βούλα.

«Πριν αρκετά χρόνια -και μετά από ένα χρόνο διαπραγματεύσεων- παρέλαβα ακόμα ένα ανυπόγραφο συμβόλαιο», αναφέρει στη γραπτή ανακοίνωσή του.

Πράγματι, ο Ward είχε διαφωνίες με τη διοίκηση: Το 2004, η Sharon Osbourne είχε ανακοινώσει αρχικά ότι ο ντράμερ των Faith No More, Mike Bordin, θα αντικαθιστούσε τον Ward στην περιοδεία του Ozzy Osbourne, αλλά τελικά ήρθαν σε συμφωνία και ο Ward πήρε μέρος στο Ozzfest Τour.

Παρ’ όλα αυτά, ο Ward δήλωσε ότι υποστηρίζει την επανένωση των Black Sabbath: «Αν και αυτή η κατάσταση μου έχει δημιουργήσει ένα αίσθημα φυγής, ετοιμάζομαι να πάω στην Αγγλία. Θέλω πολύ να συμμετέχω σε αυτόν τον δίσκο και σίγουρα να κάνω περιοδεία με τους Black Sabbath».

Στις 11.11.11 οι θρυλικοί Black Sabbath ανακοίνωσαν ότι επανασυνδέονται με την αρχική και αυθεντική τους σύνθεση, Ozzy Osbourne (φωνή), Tony Iommi (κιθάρα), Geezer Butler (μπάσο) και Bill Ward (drums) και δήλωσαν ότι θα εμφανιστούν ως headliners στα διασημότερα και μεγαλύτερα ευρωπαϊκά φεστιβάλ το 2012.

Η περιοδεία τους είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 18 Μαΐου στη Μόσχα και θα φέρει τους Black Sabbath στο παγκόσμιο κοινό, ακόμα και σε χώρες όπου δεν έχουν παίξει ποτέ πριν ή σε άλλες, που έχουν να επισκεφθούν πάνω από τρεις δεκαετίες.

Στην Ελλάδα θα εμφανιστούν την Κυριακή, 1 Ιουλίου στο Rockwave Festival.


nooz.gr