e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Η Press Time αποκαλύπτει

- Αυτοί είναι οι βουλευτές που δεν θα ψηφίσουν το μνημόνιο! «Πράσινοι» και «Γαλάζιοι» αντάρτες δηλώνουν: «Να μας κοπούν τα χέρια. Δεν δεχόμαστε
». Τα Διλήμματα. Όλα τα ονόματα εκείνων που θεωρούνται «ύποπτοι» από τις ηγεσίες των κομμάτων και το παιχνίδι που παίζεται στο παρασκήνιο.


- Έρευνα σοκ. Αυτά είναι τα επικίνδυνα εμφιαλωμένα νερά. Χίλιες φορές υψηλότερο από το όριο ασφαλείας το εξασθενές χρώμιο. Όλα τα ονόματα των εταιριών.

- «Η Δικαιοσύνη, όπως είναι θεσμοθετημένη, δεν υπάρχει». Συνέντευξη- φωτιά του πρώην εισαγγελέα Ιωάννη Σακκά. Οι παρεμβάσεις και οι ευθύνες.

- Σάλος με τα μυστικά κονδύλια. Τι δηλώνουν στην “PRESS” Αλέξης Τσίπρας και Ελίζα Βόζεμπεργκ. Καταγγελία: «Έχουν υπάρξει παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη από το πολιτικό κατεστημένο».

- Είναι παράνομη η αύξηση των διοδίων; Τι απαντά στην “PRESS” ο υπουργός μεταφορών Μάκης Βορίδης.



Press Time
Διαβάστε ακόμα από την πολιτική


- Η μυστική συμφωνία ΓΑΠ-Βενιζέλου. Η… τραπεζική σφραγίδα και με ποιον άλλο «όρο» ο Γιώργος δίνει το «δαχτυλίδι» διαδοχής.




Press Time
Διαβάστε ακόμα:

- Στην Ελλάδα πωλούν ακριβότερα. Στο φως όλη η κερδοσκοπία. Οι πολυεθνικές θησαυρίζουν. Μιχάλης Τσιφάκης πρόεδρος καταναλωτών: «Στο εμπόριο επικρατεί χάος».

- Συνταγή εξαθλίωσης της κοινωνίας από την τρόικα. Το θρίλερ με το 13ο και 14ο μισθό. Ζητούν πρόσθετα μέτρα 4,6 δις με «βίαιες παρεμβάσεις».

-Η Σκαρα- μαγκιά του Ισκαντάρ Σάφα για τα ναυπηγεία. Τα 100 εκατομμύρια ευρώ που ζητά, το «Παπανικολής» και ο Αβραμόπουλος.

-Γιώργος Νούλας. Ο άνθρωπος που πρώτος μίλησε στην Ευρώπη για χειραγώγηση χρέους και έκανε μηνύσεις, για την παραπομπή της υπόθεσης της ΕΛΣΤΑΤ: «Η παραπομπή Παπανδρέου με δικαιώνει».




SPORT

- Το ποδόσφαιρο στον «πάγο». Ολοένα και πιο δραματική η οικονομική κατάσταση των ΠΑΕ. «Φτωχότερο» από ποτέ το μεταγραφικό «παζάρι» του Γενάρη. Φερέιρα: «Αν πάρει τον τίτλο ο ΠΑΟ, δεν θα έχει ανάγκη τους Άραβες».





Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα

Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις