e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Lourdes Leon: Η 15χρονη κόρη της Madonna


Η Madonna ισχυρίζεται ότι προσπαθεί να είναι αυστηρή με την κόρη της Lourdes Leon, η οποία είναι σε μία ηλικία που μιμείται όποιον και ό,τι της γυαλίσει. Αλλά πώς να συνετίσει μια έφηβη, όταν η ίδια η βασίλισσα της μουσικής συμπεριφέρεται σαν 15χρονη;

Πριν λίγες εβδομάδες η Madonna ξεκίνησε την παγκόσμια περιοδεία της με τίτλο “MDNA”. Μέχρι στιγμής τα show της έχουν σχολιαστεί ποικιλοτρόπως. Κάποιοι θαυμαστές όσο πιο εκκεντρικές εμφανίσεις κάνει τόσο περισσότερο τη λατρεύουν.

Υπήρξαν και ορισμένοι που ενοχλήθηκαν ιδιαίτερα με το στριπτίζ της Madonna επί σκηνής. Στην Κωνσταντινούπολη το ποπ είδωλο έδειξε μέχρι και το στήθος της, ενώ στη Ρώμη γδύθηκε κι έμεινε με τα εσώρουχά της. Αυτή, όμως είναι η Madonna! Όποιος πάει σε συναυλία της, θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος για ό,τι πιο εκκεντρικό.

Η νεαρή Lourdes πάντως το γνωρίζει και, αφού συνοδεύει τη Madonna στην περιοδεία της, βρήκε την ευκαιρία και τρύπωσε στο καμαρίνι της. Ο πειρασμός ήταν μεγάλος και μη μπορώντας να αντισταθεί φόρεσε ένα από τα κοστούμια της.

Κανείς δεν θα την είχε πάρει χαμπάρι, αν δεν υπήρχε αυτό το καταραμένο Twitter… Η 15χρονη φόρεσε τον περίφημο σέξι κορσέ της Madonna με το κωνικό σουτιέν και στήθηκε στο φακό!
nooz.gr