e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Σαμαράς: Οι εκλογές είναι για την πατρίδα

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Αντώνης Σαμαράς, από όπου και τόνισε για άλλη μια φορά την κρισιμότητα των εκλογών της 17ης Ιουνίου για το μέλλον της χώρας.

«Οι εκλογές της 17ης Ιουνίου δεν είναι για την παράταξη, για τη ΝΔ, για τον Σαμαρά. Είναι για την πατρίδα, θα καθορίσουν για πολλά χρόνια το μέλλον των παιδιών μας και είναι μεγάλα τα διλήμματα που διακυβεύονται, ευρώ ή δραχμή, ασφάλεια ή φόβος, κυβέρνηση ή ακυβερνησία», ανέφερε χαρακτηριστικά, στη διάρκεια της συνάντησης που είχε στη Σίνδο με τον δήμαρχο του δήμου Δέλτα Γιώργο Γλώσση και εκπροσώπους τοπικών φορέων.
Απευθυνόμενος στους Μακεδόνες, ο πρόεδρος της ΝΔ εξέφρασε την πεποίθηση ότι την Κυριακή θα επιλέξουν την ευθύνη και όχι την ανευθυνότητα.

Ο κ. Σαμαράς ενημερώθηκε για τα προβλήματα, κυρίως αγροτικά, του δήμου Δέλτα και σημείωσε ότι το επόμενο διάστημα θα γίνουν διαπραγματεύσεις και θα ληφθούν αποφάσεις για την αγροτική πολιτική στην ΕΕ, που θα είναι σημαντικές για το μέλλον του αγροτικού κόσμου.

Αναφερόμενος στην τοπική αυτοδιοίκηση επισήμανε ότι πρέπει να δοθούν και πόροι μαζί με τις αρμοδιότητες για να μπορέσει να συμμετέχει στην ανάπτυξη της χώρας.

Εστιάζοντας στο ζήτημα της ανεργίας τόνισε ότι είναι το πρώτο πρόβλημα της χώρας και πάνω σε αυτό έχει καταρτιστεί ολόκληρο το πρόγραμμα του κόμματος. Ο στόχος είναι σε πρώτη φάση να σταματήσουν να μπαίνουν «λουκέτα» σε επιχειρήσεις, με τα χρήματα που θα πέσουν στην αγορά και στη συνέχεια να αρχίσουν να δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας, ανέφερε ο κ. Σαμαράς.

Το πρόγραμμα του προέδρου της ΝΔ περιλαμβάνει επίσης περιοδείες στον Λαγκαδά, την Επανομή, την Καλαμαριά, τους Αμπελοκήπους, συναντήσεις με τους μητροπολίτες Θεσσαλονίκης και Λαγκαδά, ομιλία σε νέους στις 7:40 μμ, στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης" της ΔΕΘ και το βράδυ συνάντηση με κομματικά στελέχη.
dealnews.gr