e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Αν η Madonna γινόταν Πρόεδρος των ΗΠΑ…

Επί δεκαετίες κατέχει τον τίτλο της Βασίλισσας της ποπ μουσικής… Γιατί να μην τα καταφέρει και ως Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών;

H Madonna εύχεται να μπορούσε να διευθύνει το οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου, καθώς πιστεύει ότι θα ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος γι' αυτή τη «δουλειά»!

Η 53χρονη τραγουδίστρια δήλωσε ότι θα έκανε «πολύ καλή δουλειά», όταν ρωτήθηκε τι θα έκανε αν αναλάμβανε το ύπατο αυτό αξίωμα έστω για μία ημέρα, αναφέρει το Contactmusic. «Δεν μπορείς να αλλάξεις ουσιαστικά πολλά πράγματα σε μια μέρα. Θα ήθελα να ήμουν πρόεδρος για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα».



Τί θα έκανε;
«Δεν θα ξόδευα πολλά χρήματα για όπλα μαζικής καταστροφής, αλλά θα επένδυα στην εκπαίδευση και την τέχνη», δήλωσε η αμερικανίδα σταρ.

Παρόλη την παγκόσμια επιτυχία της, η Madonna εξακολουθεί να έχει απαιτήσεις από τον εαυτό της, να βελτιώνεται και να δοκιμάζει νέα πράγματα. Η φιλοδοξία και η αγάπη για ό,τι κάνει είναι το κίνητρό της.



«
Είναι πιο δύσκολο να παραμείνεις διάσημη, παρά να γίνεις διάσημη. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος κανόνας γι' αυτό. Πρέπει να αγαπάς πραγματικά αυτό που κάνεις», εξήγησε.

Και κατέληξε: «Πρέπει να τρέφεις την ψυχή σου με ιδέες και δεν σου επιτρέπεται να σταματήσεις να ωριμάζεις ως άνθρωπος. Αυτό είναι που σε βοηθάει να δημιουργήσεις τέχνη. Σε ότι αφορά στη δουλειά μου, δεν παίρνω τίποτα ως δεδομένο».
nooz.gr