e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Τι είπαν Μόντι - Σαμαράς

Συνάντηση 40 λεπτών και σε πολύ καλό κλίμα είχε σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς με τον Ιταλό πρωθυπουργό Μάριο Μόντι.

Ο κ. Μόντι, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον που έχει η Ευρώπη για την Ελλάδα γενικότερα και τόνισε ότι η χώρα του έχει μια μεγάλη ελπίδα και προσδοκία για το τι θα προκύψει από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου στην Ελλάδα σημειώνοντας: «Θέλουμε μια Ελλάδα, η οποία θα μπορεί να κυβερνηθεί και από εκεί και πέρα να συνεχιστεί ο διάλογος με τους εταίρους της Ελλάδας για τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις που θα πρέπει να γίνουν στη χώρα αλλά πάντα και με ζητούμενο την ανάπτυξη που το χρειάζεται όχι μόνο η χώρα σας αλλά και όλη η Ευρωπαϊκή Ένωση».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς σημείωσε ότι η οικονομική κρίση στην Ελλάδα δεν αφορά μόνο τη χώρα, αφορά όλη την Ευρώπη γιατί έχει συνέπειες και για τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Ο κ. Σαμαράς πρόσθεσε ακόμη ότι: «Η Ελλάδα που θέλουμε εμείς είναι η Ελλάδα που θέλουμε να παραμείνει στην Ευρώπη, θέλουμε να είναι στο ευρώ, να δημιουργήσει μια νέα πολιτική για την ανάπτυξη που θα είναι πολύ σημαντική για τη χώρα μας».

Στη συνάντηση αυτή συζητήθηκε και το θέμα της λαθρομετανάστευσης, ενώ ο κ. Μόντι στις δηλώσεις του δεν παρέλειψε να τονίσει τις ιστορικές, πολιτικές και γεωγραφικές σχέσεις που έχουν παραδοσιακά οι δύο χώρες, Ελλάδα και Ιταλία.
dealnews.gr