e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Τι μήνυμα έστειλε ο Οικονόμου στους «Δελφίνους»

Πιστός στο έργο του στο υπουργείο Οικονομικών ο Παντελής Οικονόμου, με τη δήλωση του έδωσε το στίγμα στους συναδέλφους του που το μόνο που σκέφτονται όλο αυτό το διάστημα είναι το δαχτυλίδι της ηγεσίας.

«Δεν υπάρχουν υποψήφιοι στο ΠΑΣΟΚ για την αρχηγία.

Άλλο η πρόθεση κάποιου και οι φιλοδοξίες κι άλλο να μας καταθέσουν επισήμως τις προτάσεις τους και την υποψηφιότητά τους» δήλωσε ο Παντελής Οικονόμου, καταγγέλλοντας μάλιστα με την τοποθέτησή του και τους συναδέλφους του που σπεύδουν να υποστηρίξουν «ανεπίσημες» υποψηφιότητες.

«Αυτοί που θέλουν να είναι υποψήφιοι πρέπει να μας πουν και πώς βλέπουν το μέλλον του ΠΑΣΟΚ. Δεν υπάρχουν υποψήφιοι αυτή τη στιγμή. Μπορεί ο καθένας να δηλώσει την πρόθεσή του. Όμως θέλω να απευθυνθώ στους συναδέλφους μου που βιάζονται να κάνουν κινήσεις υπέρ υποψηφιοτήτων».

Ο κ. Οικονόμου αναφερόμενος στους διαγραφέντες του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε πως δεν έχει τεθεί θέμα επιστροφής τους και δήλωσε πως όποιος θέλει να επιστρέψει η πόρτα του ΠΑΣΟΚ είναι ανοιχτή.

Τέλος, εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι ο ΠΑΣΟΚ θα δικαιωθεί στις εκλογές.

Προφανώς δεν εννοούσε με την έννοια των δημοσκοπήσεων των τελευταίων μηνών που δείχνουν το κόμμα να καταγράφει ποσοστό 8%.
dealnews.gr