e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Η Press Time αποκαλύπτει

- Πώς μετέφερε στην Ελβετία το έμβασμα του 1 εκατομμυρίου ευρώ ο βουλευτής. Σε ποιο κόμμα ανήκει. Οι «ύποπτοι», οι δηλώσεις τους και γιατί ψάχνουν άλλα 550 εμβάσματα στο εξωτερικό. Το απίστευτο θέατρο σκιών μετά τη «βόμβα» Νικολούδη. Γιατί είναι έξαλλος ο Διώτης.


- 40 πολυεθνικές μπαίνουν στο στόχαστρο των ράμπο για φοροδιαφυγή. Το υπουργείο Ανάπτυξης «άνοιξε» την πόρτα στον Ράιχενμπαχ για την έρευνα

- Απίστευτο: Ο Γιώργος Παπανδρέου ζήτησε να ψηφίσουν από το… ipad ή με sms στις εσωκομματικές εκλογές! Τι του απάντησαν. Ο πόλεμος για τη διαδοχή

- Η ακρίβεια στο καλάθι της νοικοκυράς. 3% αυξήθηκε ο οικογενειακός προϋπολογισμός. Η μέση οικογένεια χρειάζεται 1.400 ευρώ παραπάνω για να ζήσει.

- Πεντελικόν και ΙΜΑΚΟ. Πώς κατέληξε στη φυλακή ο Χαράλαμπος Βάρδης. Κωστόπουλος: Η πτώση του Βασιλιά του lifestyle.


Press Time
Διαβάστε ακόμα από την πολιτική

- Νέα Δημοκρατία: Πανικός από την πτώση στις δημοσκοπήσεις και οι αντιδράσεις για τη «μεταγραφή» Βορίδη.


Press Time
Διαβάστε ακόμα:

- Το μνημόνιο 2 θα σώσει την Ελλάδα; Ο εφιάλτης, οι κίνδυνοι και η ελπίδα. Σκουραίνουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα τον Ιούνιο. Το «καλό» και το «κακό» σενάριο.

- Ηγούμενος Εφραίμ: Θρίλερ η αποφυλάκισή του. Με το ένα πόδι εκτός Κορυδαλλού. Ο τσακωμός του με τον Ξηρό της 17 Νοέμβρη.

- Η επιστολή - καταπέλτης στον πρωθυπουργό και τους αρχηγούς από τον ηρωικό Ναύαρχο, κυβερνήτη του «Βέλους», Νίκο Παππά: «Περιορίστε το στρατό των «αυλικών» σας».


SPORT

- Το σενάριο καταστροφής για τον Παναθηναϊκό: ψάχνει 8 εκατομμύρια ευρώ σε 35 μέρες για να μην χάσει τα πάντα. Οι 20 υποσχέσεις του Τσάκα που αποκάλυψε ο «αντ’ αυτού» των Αραβων. ΑΕΚ. Το come back του Ντέμη ο οποίος βρήκε για την ΑΕΚ, αυτό που ψάχνει 5,5 μήνες ο ΠΑΟ.


Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα

Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις