e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

"Βορίδης και Άδωνις αποπροσανατολίστηκαν"

Σε απώλεια προσανατολισμού, αντίστοιχη των πιλότων μαχητικών, απέδωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης την απόφαση των πρώην βουλευτών του ΛΑΟΣ Μάκη Βορίδη και Άδωνι Γεωργιάδη να διαφοροποιηθούν, με αποτέλεσμα να διαγραφούν από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΛΑΟΣ.

«Τα προβλήματα άρχισαν όταν υπουργοποιήθηκαν οι κύριοι Βορίδης και Γεωργιάδης», εκτίμησε ο κ. Καρατζαφέρης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Και πρόσθεσε: «Οι άνθρωποι επηρεάζονται, κάποιοι μιλάνε για vertigo, ότι ίσως η γρήγορη ανέλιξη επέβαλε κάποια άλλη πολιτική ή να αλλάξουν τον προσανατολισμό τους...».



Αναφερόμενος στο νέο μνημόνιο που ψηφίστηκε την Κυριακή, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ τόνισε ότι «δεν υπήρχε καμία προοπτική» και πώς το ακολουθούμενο οικονομικό πρόγραμμα «δεν τραβάει», ενώ κάλεσε τον Αντώνη Σαμαρά να μην υπογράψει την επιστολή.

«Δεν σώζεται η Ελλάδα παρά μόνο αν μας δώσουν μια περίοδο πενταετούς χάριτος να μην πληρώνουμε τόκους και μετά να συνεχίσουμε την αποπληρωμή καταβάλλοντας επιτόκια ύψους 1%, όμοια με αυτά που η ΕΚΤ δανείζει τις τράπεζες», είπε ο κ. Καρατζαφέρης και υποστήριξε ότι για το ομόλογο του Μαρτίου «μπορούμε να πάρουμε ένα ενδιάμεσο δάνειο».
nooz.gr