e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Θα γίνει ταινία η εξόντωση του Bin Laden;


Η βραβευμένη με Όσκαρ σκηνοθέτης Kathryn Bigelow και ο σεναριογράφος Mark Boal έχουν στα σκαριά μια ταινία για το θάνατο του ηγέτη της al-Qaeda, Osama Bin Laden, και ο Λευκός Οίκος διερευνά ποιος έδωσε τις άκρως απόρρητες πληροφορίες στη Bigelow.

Ο ρεπουμπλικάνος Peter King, υπεύθυνος για θέματα ασφαλείας της Αμερικής, δήλωσε ότι ζήτησε να διεξαχθεί έρευνα, μετά τις αναφορές ότι συνεργάτης της κυβέρνησης του Προέδρου Barack Obama έχει δώσει λεπτομέρειες για το θάνατο του Bin Laden στην Αμερικανίδα σκηνοθέτη και τη Sony Pictures.

«Είμαι ευχαριστημένος που η CIA συμφώνησε να διερευνήσει τη φημολογούμενη διαρροή στους κινηματογραφιστές και να προλάβουν μια ενδεχόμενη αποκάλυψη πληροφοριών που να αφορά στην ηρωική ομάδα, που συνέλαβε και σκότωσε τον ηγέτη της al-Qaeda», δήλωσε ο νεοϋορκέζος πολιτικός.


Στη δήλωσή του ο King πρόσθεσε ότι η νέα ταινία της Bigelow αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2012, ένα μήνα πριν τις προεδρικές εκλογές που θα καθορίσουν, αν η δημοκρατική παράταξη του Obama, θα κερδίσει μια δεύτερη θητεία στο Λευκό Οίκο.
nooz.gr