e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Εκτάκτως αυτή την Παρασκευή
Η Press Time αποκαλύπτει

- Αυτοί είναι οι Τούρκοι Εμπρηστές! Για πρώτη φορά βγάζουμε στο φως τα ονόματα και τις φωτογραφίες αυτών που έκαψαν τη χώρα. Κι όμως το ήξεραν από το 1995!




- Ο Εφραίμ θέλει να επιστρέψει τα ακίνητα του Δημοσίου. Ιερή ανταλλαγή μέσα από τον Κορυδαλλό. Θα αποδοθούν όλες οι ευθύνες;




-. Ύποπτα παιχνίδια με τη Δικαιοσύνη. Γιατί παραιτήθηκαν Πεπόνης, Μουζακίτης, οι καταγγελίες τους και όλο το παρασκήνιο.



- Χρυσόστομος Δωδώνης: «Λείπει το ήθος από τον Ιερώνυμο». Συνέντευξη φωτιά του Μητροπολίτη που ζητά την παραίτηση του Αρχιεπισκόπου.



- Παρά την κρίση, 2,5 δις ευρώ στους «ναούς» του τζόγου. Τα ποσά που θα παιχτούν για το… έθιμο της Πρωτοχρονιάς και όχι μόνο.






Press Time
Διαβάστε ακόμα από την πολιτική

- Ποιοι πολιτικοί βγήκαν κερδισμένοι και ποιο χαμένοι το 2011

Press Time
Διαβάστε ακόμα:

- Βασίλης Παπαγεωργόπουλος: «Είμαι αθώος θύμα σκευωρίας». Ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης για τη δίωξη που ασκήθηκε εναντίον του

- Τα άστρα κρίνουν τις εξελίξεις. Ο αστρολόγος Χρήστος Ντούβλης «καταγράφει» το πολιτικό ωροσκόπιο του 2012








SPORT

- Με 5 «διορθώσεις» ο Βαλβέρδε επιχειρεί εξορθολογισμό του ρόστερ. «Πρίγκιπας» Μπουμσόνγκ: ο Γάλλος στοπερ θα «σώσει» το ταμείο του Παναθηναίκού; Ακόμη, «Αυλαία χωρίς… πρωταθλητή. Ολοκληρώνεται κουτσουρεμένος Α’ γύρος στην superleague.


Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα

Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις