e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Πήρε το χρίσμα για το ''Μις Υφήλιος''

Όπως είναι γνωστό, δεδομένης της οικονομικής κρίσης, τα καλλιστεία φέτος δεν διοργανώθηκαν τον Ιούνιο από τον Ant1, όπως κάθε χρονιά. Έγιναν όμως! Και η Ελληνίδα που θα μας εκπροσωπήσει τον Σεπτέμβρη στον διαγωνισμό ''Μις Υφήλιος'' βρέθηκε... 
Πρόκειται για το μοντέλο Ηλιάννα Παπαγεωργίου, που στα 23 της χρόνια κέρδισε το στέμμα της φετινής Σταρ Ελλάς σε διαγωνισμό που διοργάνωσε ο Βασίλης Πρεβελάκης σε γνωστό ξενοδοχείο, προκειμένου να μην μείνει η Ελλάδα χωρίς εκπροσώπηση στον προσεχή παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς.

Διότι μπορεί να βουλιάζουμε ως χώρα, αλλά καταλαβαίνετε τι πλήγμα είναι να μην συμμετέχουμε στην ερχόμενη ''Μις Υφήλιος''! Το γόητρό μας θα πληγεί ανεπανόρθωτα! Ευτυχώς η Ηλιάννα θα μας βγάλει ασπροπρόσωπους και θα ταξιδέψει στις 12 Σεπτέμβρη μέχρι το Σάο Πάολο της Βραζιλίας για να διαφημίσει την ελληνική ομορφιά.

Επειδή όμως ο Ant1 αποφάσισε τελικά να κάνει τα Καλλιστεία τον Σεπτέμβρη, μετά τον διαγωνισμό ''Μις Υφήλιος'' (εξαιρετικά πετυχημένο timing), θα έχουμε δύο Σταρ Ελλάς μέσα στη χρονιά (αυτό σημαίνει πληθωρισμός!). Η δεύτερη θα μας εκπροσωπήσει του χρόνου στο ''Μις Υφήλιος''. Εάν είχαμε τέτοιο μακροπρόθεσμο προγραμματισμό και στα οικονομικά μας, όπως και στα Καλλιστεία, δεν ήμαστε υπό επιτήρηση!

Kαλή επιτυχία, Ηλιάννα! Για την Ελλάδα, ρε γαμώτο...
nooz.gr