e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Πορεία των ταξί την Τρίτη στο κέντρο της Αθήνας

Στα διόδια Ελευσίνας βρίσκονται σήμερα οι ιδιοκτήτες ταξί, αφήνοντας ανοιχτές τις μπάρες ώστε να περνούν ελεύθερα τα αυτοκίνητα.Μεγάλη συγκέντρωση στην Αθήνα διοργανώνει για την Τρίτη ο ΣΑΤΑ. Την ίδια ημέρα και η συνεδρίαση του ΚΤΕ Μεταφορών του ΠΑΣΟΚ.Με ηπιότερες μορφές διαμαρτυρίας συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι ιδιοκτήτες ταξί, αντιδρώντας στο άνοιγμα του επαγγέλματός τους. Από το πρωί της Δευτέρας, επαγγελματίες βρίσκονται στα διόδια της Ελευσίνας, ανοίγοντας τις μπάρες για τα οχήματα.

Για την Τρίτη έχει προγραμματιστεί μεγάλη συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας, με συμμετοχή ιδιοκτητών ταξί και από την Περιφέρεια.

Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί και η συνάντηση του ΚΤΕ Μεταφορών του ΠΑΣΟΚ, την οποία έχουν καλέσει βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, επιθυμώντας να ενημερωθούν από τον υπουργό Γιάννη Ραγκούση για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων και την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί.


Αποκλεισμός της εφορίας Χανίων

Σε κλοιό αυτοκινητιστών ταξί βρέθηκε για τρίτη συνεχή εργάσιμη η εφορία στα Χανιά, καθώς ιδιοκτήτες και οδηγοί προχώρησαν από νωρίς το πρωί σε αποκλεισμό της εισόδου του κτηρίου επί της οδού Τζανακάκη, που στεγάζει τις δυο δημόσιες οικονομικές υπηρεσίες καθώς και τα δυο διοικητικά δικαστήρια.

Όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος του σωματείου ιδιοκτητών ταξί Χανίων, Αντώνης Παπαδάκης, "κινούμαστε τοπικά τουλάχιστον σε ήρεμους ρυθμούς. Δεν θέλουμε να αλλάξουμε θέση, προσπαθούμε να έχουμε τον κόσμο μαζί μας και τα έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα".

Οι αυτοκινητιστές παράταξαν οχήματα μπροστά από το κτίριο, χωρίς ωστόσο να εμποδίζουν την κυκλοφορία. Λόγω της κινητοποίησης, από την Πέμπτη δεν έχει γίνει καμία συναλλαγή από τις δυο οικονομικές υπηρεσίες.
nooz.gr