e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει


- Την ώρα που οι «αγανακτισμένοι» ετοιμάζονται να μπλοκάρουν τη Βουλή, κάποιοι απειλούν να μην ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο. Οι «αντάρτες» του μνημονίου.


-Ποιοι «πράσινοι» βουλευτές χαρακτηρίζονται «επικίνδυνοι» για να «μαυρίσουν» το μεσοπρόθεσμο και τα νέα μέτρα. Ποιοι συνάδελφοί τους «ταλιμπάν» της κυβέρνησης επιχειρούν να τους συνετίσουν.


-Ανοιχτό το θέμα των εκλογών στις 24 Ιουλίου παρά τις διαψεύσεις.


-Διάγγελμα-Απολογίας με επικοινωνιακή αντεπίθεση. Οπερέτα θυμίζει το πολιτικό σκηνικό την ώρα που η Ελλάδα βρίσκεται στη μέγγενη της τρόικας, των νέων μέτρων του γενικού ξεπουλήματος και των κερδοσκόπων.







Press Time
Διαβάστε ακόμα από την πολιτική


-Μίμης Ανδρουλάκης. Αλαζόνας ο ηγετικός πυρήνας της κυβέρνησης. Άρθρο-φωτιά για τους «εκβιαζόμενους-εκβιαστές».




Press Time
Διαβάστε ακόμα:


-9,8% λιγότερα τρόφιμα αγοράζουν πια οι Έλληνες. Αδειάζει το καλάθι της νοικοκυράς. Στοιχεία σοκ για το πρώτο τρίμηνο του 2011


- Βίντεο-σοκ. Ξυλοδαρμοί και βία στην Αθήνα της ντροπής. Οι «δεσμεύσεις» μετά την δολοφονία του 44χρονου πατέρα ξεχάστηκαν μόλις έσβησαν οι κάμερες. Οι λαθρομετανάστες «κατέλαβαν» την Αθήνα.


-Μανώλης Γλέζος: «Οι γερμανικές αποζημιώσεις για το χρέος μας». Ο άνθρωπος που κατέβασε τη σβάστικα από την Ακρόπολη φωνάζει για τα «παιχνίδια» του Βερολίνου και της Μέρκελ.


-Θρίλερ με τον 18χρονο χάκερ φαινόμενο. Τον θέλει η CIA! Πώς πέτυχε τα ακατόρθωτα σπάζοντας κάθε σύστημα ασφάλεια των μυστικών υπηρεσιών. Πώς συνελήφθη και οι φωνές για την «αξιοποίηση» του.


-Κρούσματα. E. Coli. Ο θανατηφόρος ιός «χτύπησε» και στην Ελλάδα.








SPORT


-Στόχος του Βαλβέρδε το επίτευγμα του Μπάγεβιτς, το αλαλούμ στον πολυμετοχικό ΠΑΟ, Μπατίστ και Διαμαντίδης: Οι εκτελεστές.




Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα


Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις