e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Σε "πιάτσα" για ιερόδουλες ο Στρος-Καν...

Εάν ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ Ντομινίκ Σρος-Καν έχει ένα ταλέντο, αυτό είναι να καταβαραθρώνει την αξιοπιστία του όσον αφορά τις... σεξουαλική του δραστηριότητα που τον "προδίδει" εδώ και πολύ καιρό.

Λίγο καιρό μετά την αθώωσή του για την υπόθεση της σεξουαλικής παρενόχλησης της καμαριέρας Ναφισάτου Ντιαλό, ο ίδιος παραδέχθηκε ανοιχτά τη σεξουαλική του συνεύρεση με την εν λόγω γυναίκα, κάνοντας λόγο για "συναινετική"πράξη, την οποία μάλιστα χαρακτήρισε "βλακώδη".

Σήμερα, δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας Journal du Dimanche φέρνει στο φως νέες αποκαλύψεις για την κρυφή ζωή του Στρος-Καν.

Επικαλούμενη γάλλο αξιωματούχο, η εφημερίδα αναφέρει ότι το 2006 η αστυνομία είχε σταματήσει τον πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ για έλεγχο στο δάσος της Βουλώνης, στο Παρίσι, ένα κακόφημο σημείο της γαλλικής πρωτεύουσας, το οποίο λειτουργεί ως "πιάτσα" για ιερόδουλες.


Το περιστατικό είχε καταγραφεί από την αστυνομία, ωστόσο δεν είχε δοθεί συνέχεια, καθώς επρόκειτο για έλεγχο ρουτίνας.

Οι νέες αποκαλύψεις έδωσαν επιχειρήματα στην κυβέρνηση Σαρκοζί, την οποία ο Στρος-Καν κατηγορεί ότι τον "παγίδευσε" στην υπόθεση της Ντιαλό, μιλώντας για παρακολούθηση και υποκλοπή ηλεκτρονικών μηνυμάτων του.

"Δεν τον παγίδευσε η αστυνομία. Δεν τον παρακολουθούσαν. Εν τέλει, δεν φταίει η αστυνομία επειδή εκείνο το βράδυ ήταν εκεί" δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Κλοντ Γκαντ.

Ο Στρος-Καν, από την πλευρά του, παραδέχτηκε ότι η αστυνομία τον σταμάτησε για έλεγχο, ωστόσο, πρόσθεσε ότι τότε βρέθηκε στο εν λόγω σημείο, καθώς το σπίτι του είναι κοντά, ενώ υποστήριξε μάλιστα ότι την συγκεκριμένη στιγμή συνοδευόταν από τη σύζυγό του.

Το ζήτημα ωστόσο δεν είναι τί λέει ο Στρος-Καν, αλλά τι θα πει η σύζυγός του Ανν Σανκλαίρ, σε περίπτωση που αποφασίσει κάποτε να λύσει τη σιωπή της...
nooz.gr