e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει

-Δραματικές ώρες στο Καστρί. Ο Νίκος, η Άντα και οι συσκέψεις . Το παρασκήνιο. «Είσαι ένας Πάπανδρεου» - Η παρέμβαση του αδελφού του.

-Ο λαός δίνει τώρα την εντολή με ψήφο… μη εμπιστοσύνης. Επιτέλους σταθείτε στο ύψος σας. Οδηγήστε τη χώρα στην ομαλότητα. Κυβέρνηση εθνικής ενότητας χωρίς παζάρια. Τέλος στις «ζαριές» τα ψέματα τις κολοτούμπες. Αναζητείται αίσθημα υψηλής ευθύνης στο «άρρωστο» πολιτικό σύστημα.


- Γιώργο ποια συμφέροντα εξυπηρετείς; Ανοικτή επιστολή του Τιμόθεου Ηλιάκη, του ιερέα που «έκλεισε τα μάτια του Ανδρέα». «Θα λογοδοτήσεις εσύ και οι ταμίες σου». «Μισείς καθετί ελληνικό. Παρέδωσες τη χώρα στους τοκογλύφους. Φύγε τώρα. Υπονόμευσες ακόμα και τον πατέρα σου, έκλεψες τα όνειρά μας». Ο ρόλος Αθανασάκη και ο όρκος. Τι δεν πρόλαβε να πει ο Ανδρέας. Αποκαλύψεις και για τον Σημίτη σε φάκελο-φωτιά.

- Δώσαμε 24 δισεκατομμύρια ευρώ ως επιχορήγηση στα κόμματα! Τώρα πήραν άλλα 13 εκατομμύρια. Τι εισέπραξαν αναλυτικά από το 1993 μέχρι σήμερα. Στην Ελλάδα της μαύρης τρύπας περιμένουμε να μας σώσουν εκείνοι που «βούλιαξαν» και υποθήκευσαν ακόμα και τα ίδια τα «σπίτια» τους.

-Τι κρύβει η παραίτηση Βγενόπουλου από την MARFIN.


Press Time
Διαβάστε ακόμα από την πολιτική


-Τη μέρα που ο Παπανδρέου ανακοίνωνε δημοψήφισμα, ο Ανδρέας Λοβέρδος έγραφε για τον… Ολυμπιακό. Τι γράφει στο site του ο υπουργός.


Press Time
Διαβάστε ακόμα:

-Αυτά είναι τα επικίνδυνα τρόφιμα που απέσυρε ο ΕΦΕΤ. Όλες οι αποφάσεις, οι εταιρίες και τα επώνυμα προϊόντα.

-Άρχισαν οι κατασχέσεις αυτοκινήτων για απλήρωτα διόδια! Τι λένε τα μέλη του «Δεν πληρώνω».







SPORT

-Οι Έλληνες αγανακτούν στο γήπεδο. Το προφίλ του Μέγερι και το φαβορί του ντέρμπι.



Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα

Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις