e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Διεργασίες στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ενόψει της ψηφοφορίας

 Σε αναβρασμό βρίσκεται η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, λίγες ώρες πριν την κρίσιμη ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.


Σε δηλώσεις του το πρωί της Παρασκευής, ο Τ. Χυτήρης εξέφρασε την πεποίθηση ότι η κυβέρνηση θα λάβει ψήφο εμπιστοσύνης, ενώ τάχθηκε υπέρ των άμεσων διεργασιών για τη συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής ενότητας.

Μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5, το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι "η στιγμή μας υπερβαίνει", ενώ υπογράμμισε ότι "ο κ. Σαμαράς δεν είναι στο ύψος των περιστάσεων".

Ο πρώην υπουργός Κ. Γείτονας, από την πλευρά του, δήλωσε ότι "την ερχόμενη εβδομάδα, ει δυνατόν, θα πρέπει να έχουμε νέα μεταβατική κυβέρνηση'.

Τόνισε ότι ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι θα κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση και πως ισχύει ότι ο κ. Παπανδρέου δεν θέτει όρο να είναι ο ίδιος πρωθυπουργός της νέας κυβέρνησης".

Ο Μίμης Ανδρουλάκης ανέφερε: "Από τη στιγμή που πήρε πίσω το δημοψήφισμα ο Γιώργος Παπανδρέου, θα απελευθερωθούν οι πολιτικές εξελίξεις. Θα ψηφίσω τον Παπανδρέου, αν έχω τη βεβαιότητα ότι ανοίγουν οι εξελίξεις για το σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας".
nooz.gr