e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Το καλό είναι σχετικό


Καθημερινά βομβαρδιζόμαστε από πληθώρα πληροφοριών σχετικά με το τι είναι και τι δεν είναι καλό για την υγεία μας αλλά και για τις καθημερινές μας συνήθειες. Στην πραγματικότητα, αυτό που έχει σημασία είναι τι είναι καλό προσωπικά για εμάς.  
1. Ο ύπνος είναι μια εξαιρετικά σημαντική οργανική λειτουργία για να αισθανόμαστε και να είμαστε καλά. Η συνήθης συμβουλή είναι ότι χρειαζόμαστε εφτά με εννιά ώρες ύπνου καθημερινά για να νιώσουμε ξεκούραστοι. Η πραγματικότητα είναι ότι ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων έχει ανάγκη πέντε με έξι ώρες ύπνου να για αναζωογονηθεί, ενώ άλλοι χρειάζονται μέχρι και δέκα ώρες ύπνου ημερησίως. Οπότε, ακούστε το εσωτερικό σας ρολόι και αποφασίστε εσείς πόσες ώρες χρειάζεστε για να νιώθετε ακμαίοι όλη μέρα.

2. Τα βιολογικά προϊόντα έχουν σίγουρα τα υπέρ τους αλλά μη τρελένεστε κι όλας. Μπορείτε να αντικασταστήσετε αρχικά κάποιες συγκεκριμένες τροφές με βιολογικές. Δε χρειάζεται να αγοράζετε μόνο βιολογικά τρόφιμα προκειμένου να ακολουθήσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

3. Πολλοί πιστεύουν ότι ο μόνος τρόπος για να βρει την ψυχική του ηρεμία ένας άνθρωπος σήμερα είναι να κάνει yoga ή να διαλογίζεται. Μη σας παρασύρουν τα εκάστοτε trends. Η χαλάρωση είναι μία κατάσταση που ο καθένας την αποκτά με διαφορετικούς τρόπους. Αν εσάς σας φτιάχνει το κέφι να περπατάτε ή να μαγειρεύετε, αυτό να κάνετε.
nooz.gr