e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

«Προχωράμε στην πορεία που έχουμε χαράξει»

Στον Κ. Παπούλια ο Πρωθυπουργός



«Θα προχωρήσουμε για να βγει η χώρα από αυτή την κρίση», τόνισε ο Πρωθυπουργούς Γιώργος Παπανδρέου, που έφτασε στη μία το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο, προκειμένου να συναντηθεί εκτάκτως με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.«Είναι στιγμή που απαιτεί πανεθνική προσπάθεια», δήλωσε ο κ. Παπανδρέου.


Ο κ.Παπανδρέου χαρακτήρισε «ιστορική» τη στιγμή αυτή για την Ελλάδα και τόνισε ότι ήρθε η ώρα των αποφάσεων. «Βρισκόμαστε σε μία στιγμή εθνικής συνεννόησης για το καλό της χώρας». Πρόσθεσε ακόμα, ότι και σήμερα είχε επικοινωνία με τους πολιτικούς αρχηγούς.

«Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους, όπως αναλαμβάνουμε όλοι τις ευθύνες μας για το καλό του λαού και της χώρας. θα προχωρήσουμε για να βγει η χώρα από αυτή την κρίση. Σε κάθε περίπτωση προχωράμε στην πορεία που έχουμε χαράξει», κατέληξε ο κ.Παπανδρέου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, από την πλευρά του, τόνισε ότι «είναι στιγμή που χρειάζεται πανεθνική προσπάθει».

Ο Πρωθυπουργός μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τον κ.Παπούλια, η οποία γίνεται με αίτημα του ίδιου του κ.Παπανδρέου, θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου από εκεί θα προβεί σε δηλώσεις.
ta nea