e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Ταξιδέψτε ασφαλώς

Για όλους τους λάτρεις των ταξιδιών, υπάρχουν μερικές κινήσεις ασφαλείας, που αν δεν τις παραμελείτε, θα είστε πάντα ασφαλείς και ξέγνοιαστοι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.


1. προστατέψτε τις βαλίτσες σας: μη παραμελείτε τις βαλίτσες σας μέχρι να τοποθετηθούν κάπου με ασφάλεια. Ειδικά όταν πίνετε καφέ ή τρώτε μέσα στο αεροδρόμιο, το πλοίο ή οπουδήποτε αλλού, φροντίστε πάντα να τις έχετε σε άμεση οπτική επαφή.


2. στο απαραίτητο ταμπελάκι που κάθε βαλίτσα πρέπει να έχει πάνω της αποφύγετε να γράφετε τη διεύθυνση του σπιτιού σας. Αντίθετα, προτιμήστε να γράφετε τη διεύθυνση και το τηλέφωνο της εργασίας σας.

3. αν διαμένετε σε ξενοδοχείο, προτιμήστε τα δωμάτια από τον δεύτερο όροφο και πάνω, ενώ μη παραλείψετε να τσεκάρετε όλο το δωμάτιο για κρυμμένες κάμερες ή οτιδήποτε άλλο παραβιάζει την ιδιωτικότητά σας.

4. όταν ταξιδεύουμε πάντα κουβαλάμε μαζί μας και πολλά λεφτά. Ποτέ μη κρατάτε όλα σας τα λεφτά σε ένα μόνο μέρος.

5. όταν βρίσκεστε σε ξένη χώρα, πάντα να έχετε πάνω σας την καρτα του τόπου διαμονής σας, σε περίπτωση που χαθείτε ή χρειαστείτο το οτιδήποτε.

6. σε περίπτωση που υποφέρετε από κάποια συγκεκριμένη ασθένεια, πάντα να έχετε τα φάρμακα μαζί σας, γιατί ποτέ δεν ξέρετε αν θα μπορέσετε να τα βρείτε στο μέρος που βρίσκεστε.


nooz.gr