e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Συνεργασία Intracom Telecom με Aricent

Τη συνεργασία της με την Aricent, πολυεθνική εταιρεία προηγμένης τεχνολογίας και υπηρεσιών επικοινωνίας, ανακοίνωσε η Intracom Telecom, μέλος της Sitronics στοχεύοντας στην παροχή μιας ομαδοποιημένης λύσης πρόσβασης WiMAX σε πελάτες, που αναζητούν αξιόπιστες και εύκολα υλοποιήσιμες λύσεις, επωφελούμενοι από τα πλεονεκτήματά τους.

Ειδικότερα, η Intracom Telecom θα συμπεριλάβει την Aricent ως προμηθευτή ASN-Gateway στο οικοσύστημα OmniMAX προϊόντων της, το οποίο είναι πιστοποιημένο από το WiMAX Forum και συμβατό κατά τα πρότυπα 802.16e-2005. Με τον τρόπο αυτό, αναβαθμίζει την ολοκληρωμένη λύση της και ενσωματώνει προϊόντα από σημαντικούς τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, σε παγκόσμια κλίμακα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η ευελιξία της πλατφόρμας Aricent προσφέρει μια ευρεία επιλογή ρυθμίσεων και δυνατοτήτων, δίνοντας στους παρόχους το πλεονέκτημα να επιτύχουν γρήγορη ανάπτυξη, μέσω ασύρματων ευρυζωνικών τεχνολογιών αιχμής και σημαντικές μειώσεις στο κόστος υποδομής. Η πλατφόρμα WING (Wimax INtegrated Gateway) είναι η κύρια λύση WiMAX της Aricent και αποτελείται από ASN- Gateway τύπου Profile C, ενσωματωμένη με AAA και Home Agent (HA) server στον ίδιο κόμβο.

Ο κ. Χρήστος Ξυνογαλάς, επικεφαλής Μάρκετινγκ του επιχειρησιακού τομέα ασύρματων λύσεων της Intracom Telecom, δήλωσε σχετικά: "Η συνεργασία με την Aricent ενισχύει το οικοσύστημα του OmniMAX, βελτιστοποιώντας την ολοκληρωμένη λύση μας. Επιλέξαμε την Aricent, με κριτήριο την ποιότητα, την ευελιξία και την εμπειρία της σε λύσεις δικτύων WiMAX".

"Είμαστε ενθουσιασμένοι, που συνεργαζόμαστε με την Intracom Telecom στη Mobile WiMAX OmniMAX λύση της. Η πλατφόρμα WING της Aricent δίνει τη δυνατότητα σε κατασκευαστές τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού να εμπλουτίσουν τα προϊόντα τους με νέα χαρακτηριστικά, ώστε να καταστούν περισσότερο ανταγωνιστικά στα διαφορετικά τμήματα της αγοράς", δήλωσε ο κ. Rakesh Vij, αντιπρόεδρος της Aricent.


dealnews.gr