e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Οι Beckham καλεσμένοι στο γάμο του πρίγκιπα William

O David και η Victoria Beckham έλαβαν πρόσκληση για να παραβρεθούν στο γάμο του πρίγκιπα William και της Kate Middleton στο αββαείο του Westminster στο Λονδίνο στις 29 Απριλίου! Όπως είναι φυσικό, το διάσημο ζευγάρι έιναι ενθουσιασμένο με την πρόσκληση και σίγουρα δεν θα χάει την ευκαιρία να πάει...Ο David και ο William -ο οποίος είναι πρόεδρος του English Football Association- ήρθαν κοντά, ύστερα από τις κοινές τους προσπάθειες προκειμένου να διεξαχθεί στην Αγγλία το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου του 2018. Μπορεί οι προσπάθειες να απέτυχαν, αλλά οι δυο τους έγιναν φίλοι.


Στο μεταξύ, η Victoria αποκάλυψε πρόσφατα ότι θα στείλει στην Kate μια συλλογή φορεμάτων που έχει σχεδιάσει η ίδια, προκειμένου να τα δοκιμάσει! Συνολικά 1900 άτομα έχουν λάβει πρόσκληση για να παρακολουθήσουν την τελετή του γάμου, μεταξύ των οποίων άνθρωποι από το χώρο της πολιτικής, της showbiz, πιλότοι, στρατιωτικοί και φίλοι της οικογένειας.

Εξακόσια άτομα θα παραβρεθούν σε ειδική τελετή και γεύμα στο παλάτι, μεταξύ των οποίων είναι και οι Beckham και μόλις 300 είναι καλεσμένοι στο ιδιωτικό πάρτυ και δείπνο που διοργανώνει ο πρίγκιπας Κάρολος στο παλάτι.


nooz.gr