e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει




-Καταλύθηκε το Κράτος, όμηρος των λαθρομεταναστών η κυβέρνηση. Απλώς η αρχή των δεινών που έρχονται ήταν η Νομική. Γιατί δεν αλλάζει η ουσία του προβλήματος με τη «βελούδινη» λύση και την ειρηνική αποχώρηση.


-Τώρα τρέχουν να εφαρμόσουν το σχέδιο «σωτηρία της Αθήνας». Τι προβλέπει η πρόταση Σγουρού και τι λέει ο ίδιος στην PRESS. Οι ευθύνες των κομμάτων για την κατάσταση.



-Η μεγάλη επιχείρηση «κουκούλωμα» για την αμαρτωλή Siemens. Τσακώνονται οι πολιτικοί για τις ευθύνες τους, ακόμα και το Μπαγκλαντές πήρε αποζημίωση από τους Γερμανούς. Η Ελλάδα γιατί όχι;


-Ο Αρχιεπίσκοπος στο στόχαστρο. Το μέτωπο που άνοιξαν οι «σκληροί» κατά του Ιερώνυμου. Ποιοι ιεράρχες αντιτίθενται στον τρόπο που διοικεί και τι του καταλογίζουν.


-Κάθε γειτονιά αποκτά και τα… φρουτάκια της. Τι προβλέπει το νομοσχέδιο για τους «κουλοχέρηδες» και το τρελό χρήμα του τζόγου για να γεμίσουν τα κρατικά ταμεία.






Press Time
Διαβάστε ακόμα από την πολιτική


-Ετοιμάζει ταξίδι στις ΗΠΑ και αιφνιδιασμό με εκλογές ο Παπανδρέου.




Press Time
Διαβάστε ακόμα:


-Συνέντευξη: Ο Αλέξης Μητρόπουλος μιλά για το χρέος, την κρίση, το ρόλο και τις ευθύνες των πολιτικών.


-Πόλεμος για 12.000 στρέμματα στην Αθήνα. Η κόντρα των δημάρχων στα νότια προάστια με τους κληρονόμους του κτήματος Νάστου και οι καταγγελίες.


-Ξέμειναν από Μονάδες Εντατικής Θεραπείας τα δημόσια νοσοκομεία!


-Τρόμος από τη συμμορία των επωνύμων. Η ληστεία της Βαρυμπόμπης και η δράση της μαφίας με τα καλάσνικοφ.


-Ανοίγουμε το φάκελο των διοδίων στην Κορίνθου- Πατρών. Τι πληρώνουμε και γιατί, ποιοι φτιάχνουν το δρόμο, πόσοι άνθρωποι χάνουν εκεί τη ζωή τους. Μια αποκαλυπτική έρευνα.




SPORT


-Τα πέντε σημεία που αποδεικνύουν ότι χειρότερα δε γίνεται με τη διαιτησία, ποιοι συντηρούν τα ύποπτα σενάρια φυγής του Σισέ, η αλλαγή πλεύσης του Μαρινάκη στα μεταγραφικά και η «ακτινογραφία» του Χιμένεθ.






Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα


Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις