e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Στο νοσοκομείο ο Νέλσον Μαντέλα

Για προγραμματισμένες εξετάσεις


Για τρίτη ημέρα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Γιοχάνεσμπουργκ ο Νέλσον Μαντέλα. Ο αντιπρόεδρος της Νοτίου Αφρικής δήλωσε πως «δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας» και πως ο πρώην ηγέτης της χώρας εισήχθη για προγραμματισμένες ιατρικές εξετάσεις. Ο Νέλσον Μαντέλα εισήχθη στο νοσοκομείο Μίλπαρκ την Τετάρτη και το γεγονός ότι πέρασαν 24 ώρες χωρίς επίσημη ενημέρωση προκάλεσε ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του.


Σε μία λιτή ανακοίνωση του γραφείου του υπογραμμίζεται πως ο Νέλσον Μαντέλα «δεν διατρέχει κίνδυνο και είναι σε καλή κατάσταση».

«Αισθάνθηκε αδιαθεσία, κάτι φυσιολογικό για κάποιον στην ηλικία του και δεδομένων των προβλημάτων (υγείας) που είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν. Υπενθυμίζουμε ότι υπέφερε από φυματίωση όσο βρισκόταν στη φυλακή και είχε παρουσιάσει πολλές φορές μόλυνση του αναπνευστικού συστήματος» τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

Έξω από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται βρίσκονται δεκάδες δημοσιογράφοι, με αποτέλεσμα δυνάμεις της Αστυνομίας να έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή για να ρυθμίζουν την κίνηση. Ανάλογο είναι το σκηνικό και έξω από την κατοικία του, στο προάστιο Χούτον του Γιοχάνεσμπουργκ.


ta nea