e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Αντιδρά η ΟΜΕ - ΟΤΕ σε ενδεχόμενες αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις

Προειδοποιεί με δυναμικές κινητοποιήσεις


Την αντίδραση της ΟΜΕ - ΟΤΕ προκαλούν οι δηλώσεις του επικεφαλής της Deutsche Telecom για την Ν.Α. Ευρώπη Γκουίντο Κέρκοφ περί μείωσης του μισθολογικού κόστους στον ΟΤΕ.Μιλώντας σήμερα, Τρίτη, στον ΒΗΜΑ 99,5 ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον ΟΤΕ Π.Κούτρας προειδοποίησε με δυναμικές κινητοποιήσεις και σημείωσε πως οι δηλώσεις του στελέχους της Deutsche Telecom δυσχεραίνουν τις διαπραγματεύσεις για την συλλογική σύμβαση εργασίας στον Οργανισμό.


«Δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να δεχθούμε μειώσεις», δήλωσε ο κ. Κούρας, τονίζοντας πως οι δηλώσεις Κέρκοφ για απολύσεις των εργαζομένων, μείωση των απολαβών τους και αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις τορπιλίζουν τις διαπραγματεύσεις για την συλλογική σύμβαση εργασίας στον Οργανισμό.

«Ήδη δεχόμαστε μηδενικές αυξήσεις. Αλλά δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να δεχθούμε μειώσεις», δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον ΟΤΕ.

Ο ίδιος έκανε αναφορά στην πάγια θέση της ΟΜΕ - ΟΤΕ η οποία συνίσταται στο ότι «η Deutsche Telecom αυτόν τον ΟΤΕ αγόρασε, γνωρίζοντας ποιες ήταν οι εργασιακές σχέσεις, ποιοι ήταν οι νόμοι της χώρας και ποιοι ήταν οι εργαζόμενοι».




ta nea