e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Ο Βεκρής προσωρινός πρόεδρος στον Παναθηναϊκό

Με τον Τζόνι Βεκρή στον προεδρικό θώκο θα προχωρήσει ο Παναθηναϊκός μέχρι τις 17 Ιανουαρίου.Αυτό αποφασίστηκε στο ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟ, όπου δεν έλειψαν οι σημαντικές τοποθετήσεις, όπως αυτή του Θανάση Γιαννακόπουλου, ο οποίος για πρώτη φορά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να εμπλακεί η οικογένειά του στην ποδοσφαιρική ομάδα.


Είπε ο κ. Γιαννακόπουλος: «Βοηθήστε τον ΠΑΟ. Βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και σας μιλώ ειλικρινά. Η κατάσταση είναι πρωτόγνωρη. Το λέω με την καρδιά μου. Ο κ. Πολέμης είπε θετικά πράγματα. Είπαμε να μπει υπηρεσιακός πρόεδρος, αλλά εγώ δεν συμφωνώ. Ο Παναθηναϊκός είναι Παναθηναϊκός, με ιστορία 100 ετών. Θέλει ουσιαστική βοήθεια. Δεν είναι σωστός ο υπηρεσιακός. Εμείς, είτε παίρνουμε τον ΠΑΟ και κάνουμε ό,τι πιστεύουμε, είτε όχι. Βάζουμε χρήματα από την αγάπη μας και μόνο και στα όσα χρόνια είμαστε στο μπάσκετ χάσαμε 200 εκατ. ευρώ. Το γνωρίζαμε, τα βάζαμε όμως για την αγάπη μας τον Παναθηναϊκό»

Ο κ. Πολέμης υποστήριξε: «Η παραίτηση του κ. Πατέρα ήταν ξαφνική. Θα ήταν ανεύθυνο να αναλάβω, αυτά δεν γίνονται σε δύο ή τρεις ημέρες. Χρειάζεται αρκετή σκέψη και ωριμότητα. Δεν είχα σκεφθεί να αναλάβω την προεδρία και εμείς είμαστε εδώ από την αγάπη μας προς τον ΠΑΟ».



Ο κ. Βεκρής είπε: «Πάντα είμαι αισιόδοξος όταν μιλώ για τον Παναθηναϊκό».


ta nea