e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει




-«Νταβατζήδες» στους εθνικούς δρομους. Η μεγάλη απάτη με τα διόδια που διαρκώς αυξάνονται. Οι εργολάβοι που πληρώνονται για έργα τα οποία… σταμάτησαν και οι τεράστιες ευθύνες του κ. Ρέππα, ο οποίος πρέπει να βρει λύση και άμεσα.


-Όταν οι Αμερικανοί «βλέπουν» πραξικόπημα στην Ελλάδα. Τα βρώμικα παιχνίδια συμφερόντων στην πλάτη μας, τα σενάρια χρεοκοπίας, οι εφημερίδες και τα πρόσωπα.



-Σκάνδαλο με σεξ και χρήμα για υποψήφιο δήμαρχο. Σάλος με αποκαλύψεις που έρχονται. Φάκελο για τον εισαγγελέα ετοιμάζουν οι «αντίπαλοί» του.


-Τρόμος με το γιατρό- μαιευτήρα του ΙΑΣΩ. Η «φάμπρικα» με τα ωάρια και οι εκδιδόμενες γυναίκες. Τεράστιος ο κίνδυνος για την υγεία των γυναικών και των νεογνών. Πώς οδηγούνταν στο κέντρο του γιατρού οι Ρουμάνες. Οι τεράστιες ευθύνες του Υπουργείου Υγείας και οι έρευνες της ΕΛΑΣ που βρίσκονται κοντά σε νέο κύκλωμα.


-Στη φυλακή τα λαμόγια της μπάλας. Νέα συγκλονιστικά στοιχεία: Οι στημένοι αγώνες, τα κοράκια με το στοίχημα και η «έφοδος» του ΣΔΟΕ.






Press Time
Διαβάστε ακόμα από την πολιτική


-Η πικρή αλήθεια για τον Καραμανλή. Την ώρα που ο Σαμαράς βλέπει οργανωμένη επίθεση κατά της ΝΔ, ο πρωθυπουργός παίζει «κρυφτούλι».


-Τεράστιο λάθος του Παπανδρέου. «Τουρκική» μειονότητα στη Δυτική Θράκη «βλέπει» η «εκλεκτή» του υποψήφια για το Δήμο Κομοτηνής, Σιμπέλ Μουσταφάολγου. Οι προκλήσεις.




Press Time
Διαβάστε ακόμα:


-Κωνσταντίνος- Αλέξανδρος Γουλανδρής. Μάθετε μόνο στην PRESS όλη την αλήθεια για τον Έλληνα μεγιστάνα- «φάντασμα» ο οποίος υποτίθεται ότι αγόρασε το ακριβότερο διαμέρισμα του πλανήτη. Τα 5+1 ψέματα γι’ αυτόν, τα 308 εκατομμύρια δολάρια και η περιουσία του Ωνάση.


-«Άγιες» πιέσεις για ένα κληροδότημα. Ιστορίες με… γκρίζα ράσα στην Εκκλησία. Τι απαντά ο Αρχιεπίσκοπος και η Ιερά Μονή Πεντέλης.


-«Χρυσές» ευκαιρίες για ακίνητα δημιουργεί η κρίση. Πόσο, πού και γιατί έχουν πέσει οι τιμές στα σπίτια και τα οικόπεδα.


-Ανοίγει την όρεξη των Ελλήνων επιχειρηματιών η επένδυση- «μαμούθ» του Κατάρ στο Ελληνικό. Ποιοι είναι οι «γίγαντες» που θέλουν να συνεργαστούν με τους Άραβες.


-«Εφιάλτης» το αύριο για τους Έλληνες. Η PRESS καταγράφει τις αγωνίες, τα άγχη και τους προβληματισμούς των πολιτών.




SPORT


-Τέλος η ασυλία για τον Βαλβέρδε στο λιμάνι, για ποιους χτυπά η καμπάνα στον ΠΑΟ και το στοίχημα του Αδαμίδη στην ΑΕΚ.


Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα


Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις