e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Aρθρο του Δικηγόρου Π.Σταυριανάκη στην PRESS TIME

ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Οι Εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση πλησιάζουν και Έλληνες πολίτες σπεύδουν να εκθέσουν την υποψηφιότητα τους.

Κάποιοι από αυτούς όμως έκαναν το λάθος να έχουν ενταχθεί σε κάποιο πολιτικό κόμμα και μάλιστα σ’ ένα από εκείνα που συνηθίσαμε να λέμε κόμματα εξουσίας.



Είναι εκείνα ακριβώς τα κόμματα που πήραν μια Χώρα έτοιμη να γίνει μέλος της τότε Ευρωπαϊκής Οικονομικής Κοινότητας, δηλαδή της σημερινής Ευρωπαϊκής Ένωσης, και κατάφεραν να την καταντήσουν σήμερα στο να προβληματίζονται οι Εταίροι μας αν έχουμε τις προϋποθέσεις να παραμένουμε μέλος της Ευρώπης!
Είναι τα κόμματα που μοίρασαν ρουσφέτια προς κάθε κατεύθυνση και μας έφτασαν να έχουμε αριθμό εργαζομένων στον Δημόσιο Τομέα τετραπλάσιο εκείνου που απασχολείται σε ανάλογες με την Ελλάδα Χώρες.
Είναι τα Κόμματα που οι άνθρωποι τους έπαιρναν τις μίζες από την SIEMENS για να μπορεί η εταιρεία αυτή να πουλά τα προϊόντα της στην Χώρα μας σε πολύ υψηλές τιμές, τις οποίες πλήρωνε ο δυστυχής φορολογούμενος Ελληνικός Λαός.
Είναι τα Κόμματα για τα οποία κατήγγειλε κάποιος από τους αποδέκτες τέτοιων χρημάτων ότι αυτά που πήρε κατέληξαν στα Ταμεία του Κόμματος του.
Είναι τα Κόμματα που χρέωναν ανεξέλεγκτα και για τριάντα ολόκληρα χρόνια τον τόπο αυτό με χρήματα που ήξεραν ότι δεν θα μπορούσαμε να εξοφλήσουμε, ενώ είχαν όλη την δυνατότητα να προχωρήσουν στην ανάπτυξη και μέσα απ΄ αυτήν να εξοικονομήσουν όλα όσα δανείστηκαν.
Είναι τα Κόμματα που ενώ τα ίδια χρωστούν στο Ελληνικό Δημόσιο και δεν πληρώνουν, νομοθετούν ο κάθε μικροοφειλέτης να οδηγείτε ακόμα και στα ποινικά Δικαστήρια και στην φυλακή.
Είναι τα κόμματα που οδήγησαν τον κόσμο αυτής της Χώρας και κυρίως τα χαμηλά οικονομικά στρώματα του λαού, στην φτώχια και την απόγνωση.
Είναι τα κόμματα που την στιγμή αυτή έπρεπε να ελέγχονται για τα πεπραγμένα τους τώρα και τριάντα χρόνια και να απολογούνται στην Ποινική Δικαιοσύνη για τα έργα και τις ημέρες τους.
Παρόλα αυτά οι ηγεσίες αυτών των κομμάτων έχουν το θράσος να θέλουν να αλώσουν και την Αυτοδιοίκηση, ενώ θα έπρεπε αντί να υποδεικνύουν τους υποψήφιους για την Αυτοδιοίκηση να έχουν κρυφτεί και ούτε καν να εμφανίζονται στην Ελληνική Κοινωνία.
Προ καιρού ο Αντώνης Σαμαράς συμπεριφερόμενος με τρόπο εντελώς άκομψο και Σατράπικο, όπως πάντα, διέγραψε τον παλαιότερο βουλευτή της Κρήτης Χρήστο Μαρκογιαννάκη, επειδή απλά και μόνο εξέφρασε την επιθυμία να είναι υποψήφιος για την θέση του περιφερειάρχη στην Μεγαλόνησο.
Σήμερα τέθηκε και εκτός ΠΑΣΟΚ ο Καθηγητής Αλέξης Μητρόπουλος επειδή κατεβαίνει σαν ανεξάρτητος υποψήφιος χωρίς να προταθεί από το ΠΑΣΟΚ και δηλώθηκε από άλλο κόμμα ότι τον στηρίζει.
Ρε οι άνθρωποι έχουν αποθρασυνθεί εντελώς και πιστεύουν ότι όσοι εντάχθηκαν σε κάποιο κόμμα, με την κίνηση τους αυτή έχουν υποθηκεύσει την ζωή τους και τις επιλογές τους και είναι ισόβια υποχρεωμένοι να ανέχονται Κεχαγιάδες πάνω από το κεφάλι τους.
Εδώ έφτασε ο Αρχηγός του Κυβερνώντος κόμματος, που είναι στην συνείδηση του κόσμου υπόλογο για καταχρήσεις και διαφθορά, να εξοβελίζει ένα καθηγητή Πανεπιστημίου όπως ο Αλέξης Μητρόπουλος, γιατί ο άνθρωπος αυτός διάλεξε ένα δικό του δρόμο και δεν αποδέχτηκε τις επιλογές ενός Αρχηγού, επαγγελματία πολιτικού για 25 χρόνια που δεν δούλεψε ποτέ στην ζωή του!
Το κακό είναι ότι δεν βλέπουμε κανένα Κόμμα να ορθώνει ανάστημα υψώνοντας την σημαία του αγώνα για την κάθαρση και την τιμωρία των όσων εκμεταλλεύτηκαν την εξουσία που τους έδωσε ο κόσμος και οδήγησαν τον κόσμο στην δυστυχία.
Τα Κόμματα εξουσίας της Χώρας μας είναι έκθετα στα μάτια και στην συνείδηση του κόσμου και προκαλούν με το θράσος τους να τολμούν να επιβάλλουν και υποψήφιους για την Αυτοδιοίκηση.