e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Η Press Time αποκαλύπτει


-Αποκάλυψη: 950 λαμόγια στο χορό του μαύρου χρήματος. Στον αέρα βγάζει το υπουργείο τη λίστα και έρχονται κατασχέσεις και πρόστιμα μαμούθ σε βίλες, πισίνες και σκάφη.


-«Παιχνίδια» Λιακουνάκου και Boeing με τα ελικόπτερα Απάτσι. Πιέζουν να προχωρήσει η σύμβαση των 950 εκατομμυρίων ευρώ για την τεχνική κάλυψη.



-Στα «μαχαίρια» Conn-x Tv και Nova. Τιτάνια σύγκρουση για την πίτα των 250 εκατομμυρίων ευρώ. Προσφυγές, πλούσιο παρασκήνιο και στο βάθος το… ποδόσφαιρο.


-Έρευνα- παρέμβαση της PRESS: Διόδια χαράτσι σε δρόμους καρμανιόλες. Πληρώνουμε ακόμα και τη λαιμητόμο της Κορίνθου- Πατρών. Να επέμβουν τώρα οι αρμόδιοι.


-Το μεγάλο φαγοπότι στην κρατική τηλεόραση. Τα ονόματα που πήραν τα παράνομα μπόνους, οι αποκαλύψεις της έρευνας και τα πορίσματα των Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης.






Press Time
Διαβάστε ακόμα από την πολιτική


-Οι υποψήφιοι σε δήμους και περιφέρειες. Ποιοι είναι οι εκλεκτοί του Παπανδρέου και του Σαμαρά.


Press Time
Διαβάστε ακόμα:


-Απόδραση στα νησιά του Αιγαίου για πολιτικούς και επιχειρηματίες. Τα μέρη που επέλεξαν για τις διακοπές τους και οι παρέες τους.


-Προσκυνώντας τη χάρη Της. Οι Παναγιές σε όλη τη χώρα και ο εορτασμός του Δεκαπενταύγουστου.


-Συνέντευξη του προέδρου των Ξενοδόχων, Ανδρέα Ανδρεάδη. Ελλιπής η διαφήμιση του τουρισμού, λέει και επισημαίνει τα λάθη που πλήττουν την τουριστική μας βιομηχανία.


-Στη Θεσσαλονίκη ψάχνουν για τρομοκράτες. Ανέγγιχτος μένει μέχρι σήμερα ο βραχίονας της συμπρωτεύουσας. Αισιοδοξία από την Αντιτρομοκρατική που αλλάζει τις έρευνες.






SPORT


-Ο Μίμης Δομάζος μιλά στην PRESS για το Σωτήρη Νίνη. Το όνειρο του Μπάγεβιτς και τα φθηνά εισιτήρια του ποδοσφαίρου.




Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα


Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις