e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Goldman Sachs: Ζημιογόνες οι 10 ημέρες του τριμήνου

Ζημίες κατέγραψε για δέκα ημέρες από το δεύτερο εξάμηνο του έτους η Goldman Sachs Group Inc., ενώ για τις τρεις ημέρες εξʼ αυτών, οι απώλειες ξεπέρασαν τα 100 εκατ. δολάρια, σύμφωνα με σημερινή αναφορά της εταιρείας στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ.



Από τη σημερινή αναφορά της εταιρείας προκύπτει, ωστόσο, ότι οι traders της εταιρείας κέρδισαν περισσότερα από 100 εκατ. δολάρια σε 17 ημέρες καθʼ όλη τη διάρκεια του τριμήνου. Από τις 65 ημέρες του διαστήματος Απριλίου-Ιουνίου, οι traders της Goldman Sachs κατέγραψαν κέρδη τις 55 ημέρες.

Σε ξεχωριστή ανακοίνωση, η Morgan Stanley δήλωσε ότι κατέγραψε ζημίες στις 11 ημέρες του τριμήνου, οι οποίες δεν υπερέβησαν ποτέ τα 75 εκατ. δολάρια ημερησίως.


NAFTEMPORIKI.GR
Η Goldman Sachs είναι η τράπεζα με τα υψηλότερα έσοδα από συναλλαγές σε μετοχές και ομόλογα και το πρώτο τρίμηνο του έτους είχε ανακοινώσει συνεχόμενα κέρδη, χωρίς καμία ημέρα ζημιών –όπως και οι μεγαλύτεροι ανταγωνιστές της. Όσον αφορά στα συνολικά έσοδα από τις δραστηριότητες trading το βʼ τρίμηνο, η εταιρεία ανακοίνωσε έσοδα 5,61 δισ. δολαρίων –ξεπερνώντας όλους τους ανταγωνιστές της στη Γουόλ Στριτ.