e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Ο Ντέμης Ρούσσος στηρίζει την επέκταση του Δρυμού στον Όλυμπο



Έβαλε ψηφιακά την "υπογραφή" του στη σχετική φόρμα που έχει δημιουργηθεί στο διαδίκτυο.

Ο διεθνούς φήμης καλλιτέχνης είναι πλέον ένας από τους 5.842 πολίτες που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν την επέκταση των ορίων του Εθνικού Δρυμού.


Ο Ντέμης Ρούσσος έβαλε την ψηφιακή υπογραφή του μαζί με τον δήμαρχο Δίου Γρηγόρη Παπαχρήστο. Στον κατάλογο αυτό εμφανίζονται τα ονόματα δημάρχων, πανεπιστημιακών, βουλευτών, εκπροσώπων φορέων και οργανώσεων από 28 χώρες όλους του κόσμου, μεταξύ των οποίων οι ΗΠΑ, η Βρετανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Γερμανία, το Βέλγιο, ο Καναδάς και η Αυστραλία.

"Η προσπάθεια ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2009 και είναι θετικό το γεγονός ότι το υπουργείο Περιβάλλοντος στις 25 Δεκεμβρίου του 2009 μας διαβεβαίωσε ότι εξετάζει την επέκταση των ορίων του εθνικού δρυμού", λέει ο Ηλίας Τσολακίδης, ιδρυτικό μέλος της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Νομού Πιερίας.

Με αφορμή τη συμπαράσταση του Ντέμη Ρούσσου ο κ. Τσολακίδης τονίζει ότι ξεκίνησε η ενεργοποίηση του δικτύου των Ελλήνων ομογενών σε όλο τον κόσμο ώστε η καμπάνια συλλογής ψηφιακών υπογραφών στο http://www.otoposmou.gr να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη υποστήριξη και το αίτημα να προωθηθεί πιο δυναμικά.


newsIt.gr
Βρέθηκε στο Αρχαίο Δίον στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του και αφού συνομίλησε με τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Νομού Πιερίας, "υπέγραψε" το αίτημα της επέκτασης με στόχο να θεσπιστούν κανόνες για να καθοριστούς με ακρίβεια οι ζώνες χρήσης γης και να σταματήσουν οι προσπάθειες άναρχης δόμησης στην περιοχή.