e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Κιλτίδης: "Λοβέρδος και Κουτρουμάνης, μπορούν να φέρουν αποτελέσματα"


"Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΣΑ ΝΑΙ"

Ψήφισα ναι επί της αρχής, αλλά ο κόσμος ακόμα δεν έχει καταλάβει το γιατί, είπε στην δευτερολογία του ο ανεξάρτητος βουλευτής, πρώην της Ν.Δ Κ. Κιλτίδης. Νομίζω, ανέφερε, ότι πρέπει να γίνει γνωστό ότι ήρθε η ώρα να εφαρμοστεί αυτό που ζητούσαμε κάποτε, ισονομία, σύνταξη μετά τα 60, ισότητα...

...στην αναπηρία και άλλα.






Δεν δίστασα να πω ότι αυτή η πολιτική ηγεσία έχει την τύχη να φέρει αποτέλεσμα (Λοβέρδος-Κουτρουμάνης)τόνισε ο ανεξάρτητος βουλευτής και σημείωσε πως δεν πρέπει να μείνει καμία αναπηρική σύνταξη που να μην εξεταστεί. Πρέπει αυτό να το φροντίσετε.






Και συνέχισε ο Κ. Κιλτίδης αναφέροντας τις προτάσεις του για επιμέρους άρθρα, αναφέροντας το άρθρο 30 όπου τόνισε πως η κυβέρνηση οργανώνει τις υπηρεσίες του ΙΚΑ, για ποιο λόγο να μην περιμένει τη συζήτηση για να δούμε τι θα προκύψει. Θα συμμετάσχει π.χ η τοπική αυτοδιοίκηση.






Όσο αφορά το ΛΑΦΚΑ, στην παρούσα συγκυρία νομοθετούμε κατά την παρούσα συγκυρία και αυτή η διάταξη είναι περιττή.






Ο Κ. Κιλτίδης έκανε προτάσεις για τις ασφαλιστικές εισφορές αναφέροντας πως οι εισφορές έως το 35 έτος τις ηλικίας να είναι στο 50%, από το 35 έως το 55 έτος να είναι στο 100% και μετά το 55 έτος στο 25% για να υπάρχει ισότητα, και να μην οδηγούνται στην ανεργία μεγάλοι σε ηλικία.






troktiko