e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Βροχές και θυελλώδεις άνεμοι


Αλλαγή στο σκηνικό του καιρού την Πέμπτη με βροχές και τοπικές καταιγίδες σε Ανατολική Μακεδονία, Θράκη, Ανατολική Στερεά...







Οι άνεμοι θα πνέουν στο Νότιο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις και θα φτάσουν και τα 8 Beaufort, στο Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 8 Beaufort, στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 6 Beaufort, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις και τοπικά θα φτάσουν τα 6 Beaufort. H θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα Βόρεια από 16- 29 βαθμούς κελσίου στα Κεντρικά από 19-33 βαθμούς κελσίου στα Δυτικά από 17-33 βαθμούς κελσίου και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 20-30 βαθμούς κελσίου.






meteo-news.gr






Ανατολική Θεσσαλία και στο Βόρειο Αιγαίο. Τα φαινόμενα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους έντονα αλλά από το μεσημέρι αναμένουμε σταδιακή βελτίωση του καιρού. Στις υπόλοιπες περιοχές θα επικρατήσουν νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα Δυτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και λίγες σποραδικές καταιγίδες στα ορεινά.