e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Κατάσχεση 2 τόνων κρέατος σε μια μέρα!

http://www.zougla.gr/Image.ashx?fid=53351&w=400&h=300&q=80
Kατάσχεση συνολικά 2.324 κιλών ακατάλληλων για κατανάλωση και βρώση προϊόντων ζωικής προέλευσης από την Κτηνιατρική Υπηρεσία της Νομαρχίας Πειραιά, ιδιοκτησίας της εταιρείας Διεθνής Ναυτιλιακή Εφοδιαστική ΕΠΕ, που εντόπισαν τα αρμόδια κλιμάκια ελέγχου κατά το σαφάρι τους στην αγορά, στις 18 Μαΐου 2010. Πρόκειται ειδικότερα για:


    * 1500 κιλά κατεψυγμένα προϊόντα ζωικής προέλευσης που βρέθηκαν στην αποθήκη της εταιρείας στον Πειραιά, αποθηκευμένα σε ψυκτικούς θαλάμους χωρίς την προβλεπόμενη από την κτηνιατρική νομοθεσία άδεια λειτουργίας και αριθμό έγκρισης. Ο ιδιοκτήτης άσκησε το δικαίωμα της ένστασης και για την οριστική τύχη των προϊόντων θα αποφανθεί τριμελής επιτροπή.
    * 824 κιλά διάφορα κατεψυγμένα τρόφιμα ζωικής προέλευσης που εντοπίστηκαν σε ψυκτικό θάλαμο που κατέχει η εταιρεία σε ψυγεία στη Δραπετσώνα και κατασχέθηκαν, λόγω λήξης ορίου συντήρησης. Ο ιδιοκτήτης παραιτήθηκε του δικαιώματος της ένστασης και τα κατασχεθέντα προϊόντα καταστράφηκαν επί τόπου με βάση την ισχύουσα κτηνιατρική νομοθεσία.
Για τις παραπάνω υποθέσεις ενημερώνεται ο αρμόδιος Εισαγγελέας.

Αξίζει  να σημειωθεί ότι από τις αρχές  του έτους, οι κτηνίατροι της Νομαρχίας  Πειραιά έχουν αποτρέψει να καταλήξουν στο τραπέζι μας σε 20 συνολικά τόνους ακατάλληλων για κατανάλωση τροφίμων ζωικής προέλευσης.