e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Αυτό το Σάββατο στα περίπτερα
Η Press Time αποκαλύπτει

-Χρωστάτε στις τράπεζες; Λάθος! Ίσως σας κλέβουν! Ο απόλυτος οδηγός με συμβουλές από τους ειδικούς ως προς το πώς θα διαγράψετε τα χρέη σας από δάνεια- κάρτες.

-Το «κούρεμα» των δανείων, οι αιτήσεις για τη διαγραφή των χρεών που γίνονται δεκτές και οι «οδηγίες». Πώς να δημιουργήσετε εκκρεμοδικία  και να οδηγήσετε την τράπεζα σε αδιέξοδο. Τα νόμιμα επιτόκια, η διακοπή διαταγής πληρωμών και η κατάθεση αγωγής.


-Αποκάλυψη: Η λίστα του γαλάζιου στρατού. Τα πρόσωπα που βρίσκονται στην «πρώτη γραμμή» των επιλογών για ΔΕΚΟ και Οργανισμούς. Οι αλλαγές σε ΤΑΙΠΕΔ, ΔΕΗ, ΟΠΑΠ, ΤΧΣ κ.α.

-Άκης Τσοχατζόπουλος- Βίκυ Σταμάτη. Ο έρωτας που έγινε δίκοπο μαχαίρι.


Press Time
Διαβάστε ακόμα από την πολιτική

-Αλέξης Τσίπρας: Νέα αλλαγή με σκληρή γραμμή. Η εποικοδομητική αντιπολίτευση που έμεινε στα λόγια. 

Press Time
Διαβάστε ακόμα:

-Κερκόπορτα στα ναρκωτικά ανοίγει ο Ρουπακιώτης. Η αποποινικοποίηση της χρήσης, οι υποσχέσεις στον Κορυδαλλό και το νέο νομοσχέδιο.

-Μήνυμα στους Τούρκους από τον Πάνο Παναγιωτόπουλο. Ο υπουργός Άμυνας και οι θέσεις του για τα εθνικά θέματα.

-Έλληνες στο χείλος του γκρεμού. Πουλάνε νεφρά και… σπέρμα για να ζήσουν. Πόσα δίνουν τα κυκλώματα και οι αγγελίες για πνεύμονες, ωάρια κ.α..

-Επίθεση μίσους από τον ψευδομουφτή της Ξάνθης. Μιλά για τεμπέληδες Έλληνες και, ούτε λίγο ούτε πολύ, λέει «καλά να πάθουν οι Έλληνες που ψάχνουν φαγητό στα σκουπίδια».


SPORT
-ΔΝΤ και στις… μεταγραφές, αυτοί που εγκατέλειψαν την ΑΕΚ για το «χατίρι» του Ολυμπιακού και η μετωπική σύγκρουση Αλαφούζου- Μαρινάκη. 

  


Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα

Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις