e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Δευτέρα απολογείται ο Τσοχατζόπουλος


Στη ΓΑΔΑ θα περάσει το Πάσχα ο πρώην υπουργός, Άκης Τσοχατζόπουλος, οποίος συνελήφθη χθες μετά από ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος του για την υπόθεση των περιουσιακών του στοιχείων.

Ο κ. Τσοχατζόπουλος, ο οποίος κατηγορείται για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, έλαβε από τον ανακριτή προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα και μέχρι τότε θα κρατείται στη ΓΑΔΑ.

Ο πρώην υπουργός, σε διάλογο που είχε με τους δημοσιογράφους έξω από το εισαγγελικό γραφείο, ερωτηθείς εάν περίμενε την σημερινή εξέλιξη απάντησε αρνητικά, ενώ σε επισήμανση δημοσιογράφο πως είχε πει στη Βουλή ότι τα περίμενε όλα αυτά, απάντησε: «Έχει περάσει καιρός, στο μεταξύ πίστευα ότι έχουν βάλει μυαλό. Καταλαβαίνετε ποιους εννοώ».


Σημειώνεται ότι για την ίδια υπόθεση εκδόθηκαν άλλα τέσσερα εντάλματα σύλληψης και σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχουν συλληφθεί τρία άτομα. Το βράδυ, η Εισαγγελία Πρωτοδικών εξέδωσε διάταξη με την οποία επιτρέπεται η δημοσιοποίηση των ονομάτων των κατηγορουμένων στην υπόθεση νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.


Πρόκειται για τους:


1. Νικόλαο Ζήγρα


2. Αστέριο Οικονομίδη, που μέχρι στιγμής διαφεύγει της σύλληψης, καθώς φέρεται να είχε δηλώσει ψευδή διεύθυνση κατοικίας. Φέρεται ως βασικός μέτοχος και διευθύνων σύμβουλος εταιρείας από την οποία μέλος της οικογένειας του πρώην υπουργού αγόρασε ακίνητο

3. Ευφροσύνη Λαμπροπούλου του Ηλία



4. Γεώργιο Σαχπατζίδη του Δημητρίου.


dealnews.gr