e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Εκτάκτως τη Μεγάλη Παρασκευή στα περίπτερα

Η Press Time αποκαλύπτει

- Αυτοί είναι οι θησαυροί του Άκη! Από το μπακάλικο στη κορυφή και τώρα στη φυλακή. Η σύλληψη και το παρασκήνιο. Ακόμη, η διαδρομή του από το… σαραβαλιασμένο citroen όταν γύρισε από το Μόναχο ως τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, τα άλλα ακίνητά του, τον πανάκριβο γάμο του και τα σκάνδαλα που τον «στρίμωξαν».

- Έγκλημα σε βάρος της Ελλάδας: Διώχνουμε τους Ρώσους επενδυτές με απροκάλυπτη μεθόδευση στον διαγωνισμό της ΔΕΣΦΑ. Ακόμη, το διπλωματικό θρίλερ με τον Πούτιν, τον Καραμανλή, τον Σαμαρά και η έξοδος της Gazprom από το «παιχνίδι». Οι αμερικανικές πιέσεις και η εμπλοκή.


- Οι εργολάβοι προκαλούν. Σκάνδαλο διαρκείας στους Εθνικούς δρόμους. Η μη χρηματοδότηση των έργων που τείνουν να γίνουν «γεφύρι της Άρτας».

- Πίναμε «θάνατο». Πρόστιμο μαμούθ για την Coca- Cola. Ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ κ. Γιάννης Μίχας μιλάει στην “PRESS” για τα αναψυκτικά και το ζιζανιοκτόνο

-Νέο σκάνδαλο: Δεν


Press Time
Διαβάστε ακόμα από την πολιτική

- Επιχείρηση «εξοντώστε τα μικρά κόμματα». Στόχος η συρρίκνωσή τους. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν θέλουν με κανένα τρόπο τη διαρροή ψηφοφόρων τους προς τη Χρυσή Αυγή, τους Ανεξάρτητους Έλληνες και την Κοινωνική Συμφωνία. Ποια πρόσωπα ανέλαβαν τις επιθέσεις. Τα σχέδια των κομμάτων, τα διλλήματα και η απαξίωση


-

Press Time
Διαβάστε ακόμα:



- Γιώργος Παπανδρέου. Στην «αγκαλιά» της Αριάννας. Η συμπόρευση του με την Αριάννα Χάφινγκτον και τα σχέδια του για διεθνή πολιτική καριέρα.

- Έρευνα: Ο Γολγοθάς του Ελληνικού τουρισμού. Η πτώση 30% και οι «πενιχρές» κρατήσεις για τις μέρες του Πάσχα.



SPORT

- Το «κόλπο» του Ζοτς: Τι ετοιμάζει ο πολυμήχανος Σέρβος για το Final 4 της Πόλης. Ακόμη, «ώρα μηδέν» για τον πολυμετοχικό: Το δικό του Γολγοθά ανεβαίνει ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός. ΑΕΚ: Στην «μπούκα» και ο «Κωστέ», τρίζει ο πάγκος του και οι φήμες για Δώνη.



Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα

Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις