e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Αυτό το Σάββατο στα περίπτερα
Η Press Time αποκαλύπτει

- Ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ.. Φέρνουμε στο φως τα ψηφοδέλτια των δύο κομμάτων σε όλη την Ελλάδα.

-Τα καινούργια πρόσωπα και οι καραμπόλες. Η προεκλογική στρατηγική Βενιζέλου-Σαμαρά και τα τέσσερα πεδία συγκρούσεων. Και μυστική συμφωνία συνεργασίας.


-Η μήνυση «φωτιά» κατά του Παπακωνσταντίνου: Ο υπουργός υπέγραψε για καταπατημένη έκταση, παρότι ήξερε περί τίνος επρόκειτο. Πόσα έχασε το ελληνικό Δημόσιο. Όλα τα έγγραφα.

-Αποκάλυψη φωτιά για τον Σαχινίδη: Οι αποφάσεις του, με τις οποίες κάνει αυξήσεις στους υπαλλήλους των πολιτικών και επιχορηγεί με εκατομμύρια τους υπαλλήλους του υπουργείου του για… ψυχαγωγία.

-Ανοίγουμε το φάκελο Εγκληματικότητα-λαθρομετανάστες. Προεκλογικό πυροτέχνημα η «σκούπα». Πόσο έχει αυξηθεί το έγκλημα. Διώχνουμε 15.000 λαθρομετανάστες και μπαίνουν… 95.000!




Press Time
Διαβάστε ακόμα από την πολιτική

-Συνέντευξη- φωτιά του Αλέξη Τσίπρα: «Με ποιους θα συγκυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ». Μιλά για Συνασπισμό εξουσίας και απεμπλοκής από το μνημόνιο. Σε ποιους ανοίγει την πόρτα της συνεργασίας. Πρόταση- έκπληξη.

-Πιέσεις για αναβολή των εκλογών! 13 Μαϊου ή και αργότερα; Οι τράπεζες το PSI, η Τρόικα. Αντιδρά ο Σαμαράς που απαιτεί επίσημη προκήρυξη αυτή την εβδομάδα.



Press Time
Διαβάστε ακόμα:


-Αναλγησία της ΕΥΔΑΠ: Έκοψαν το νερό στους γιατρούς του κόσμου.
Δεν σεβάστηκαν ούτε τα άρρωστα παιδιά. Κραυγή αγωνίας από τους γιατρούς: «Δεν έχουμε λεφτά ούτε για να πάρουμε τα εμβόλια των παιδιών».

-«Ρουσφέτι» ζητά η βασίλισσα Ελισάβετ από τον Γερουλάνο. Θέλει να είναι ο Μπέκαμ δεύτερος λαμπαδηδρόμος, μετά την Αφή της Φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία. Ετοιμάζει επίσκεψη στη χώρα μας η βασίλισσα.

-Το ΙΚΑ νοικιάζει ένα «παλάτι» για 15 ευρώ το μήνα! Οι ευθύνες του διοικητή του, Ροβέρτου Σπυρόπουλου και οι ενέργειες για να διορθωθεί η γκάφα.

- Σκοτώνουν την «καρδιά» του Ωνασείου! Το Νοσοκομείο-κόσμημα στα πρόθυρα λουκέτου. Το «παιχνίδι», τα σκάνδαλα και τα τεράστια χρέη.



SPORT

-Πόσο αξίζουν πραγματικά οι μετοχές του ΠΑΟ, πώς η κόντρα Τζίγγερ και Βγενόπουλου εγκλωβίζει την ΠΑΕ και πώς ο Βαλβέρδε «ψήνει το ψάρι στα χείλη» του Ολυμπιακού


Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα

Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις