e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ D€ALnews


Deal μαζί σας στα περίπτερα
Εφημερίδα Deal news

Διαβάστε από την Παρασκευή όλα όσα συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο του χρήματος.
Οικονομία, επιχειρήσεις, χρηματιστήριο και πολιτική.
Παρασκήνιο και αποκαλύψεις.
Deal news. Η αξιόπιστη εφημερίδα.

Ντοκουμέντο. Δεν πληρώνουμε τους κατόχους ομολόγων διεθνούς δικαίου που δεν μπήκαν στο κούρεμα. Το έγγραφο του υπουργείου που στάλθηκε στους ομολογιούχους μετά το νέο ναυάγιο της Τετάρτης. Το σχέδιο των fund αλά Αργεντινή και ο δρόμος για το δικαστήριο.


Στο φως όλο το παζάρι για τις Τράπεζες. Μέτωπο των τραπεζιτών κατά Προβόπουλου και κυβέρνησης.
Η νέα καθυστέρηση. Το καμπανάκι που χτύπησε η τρόικα και inside ενημέρωση για τις δραματικές εξελίξεις. Ακόμα ποιοι είναι τώρα οι κίνδυνοι που φωλιάζουν για το τραπεζικό σύστημα και η αλλαγή σκυτάλης που έρχεται στις διοικήσεις.

Έλληνες εκλογές υπό το μάτι των ξένων ή νέα περίεργα παιχνίδια των οίκων και των μεγάλων τραπεζών για την Ελλάδα. Προτείνουν αναβολή των εκλογών κυβέρνηση τεχνοκρατών, βλέπουν αδιέξοδο και καλλιεργούν νέα σενάρια πτώχευσης.
Οι αναλύσεις και τα άρθρα που θα συζητηθούν.

Πόσο αθώα είναι η επιχειρηματική επίθεση των Τούρκων στην Ελλάδα; Η έκθεση του υπουργείου Εξωτερικών και ο στόχος του πετρελαίου. Η Turkish Airlines, η Zirrat Bank, τα νησιά και τα λιμάνια που «χτυπούν» και η θέση του Ελληνοτουρκικού Επιμελητηρίου.


DEAL news

Ακόμα
Εφοπλιστές. Τι αγοράζουν και γιατί. Η περιπέτεια ενός ισχυρού που κατηγορείται για λάδωμα στις ΗΠΑ και το δικαστικό θρίλερ για την περιουσία ενός άλλου παντοκράτορα της θάλασσας για την περιουσία του ύστερα από τη διαμάχη με τη γυναίκα του.

Οι σύμβουλοι του ελληνικού δημοσίου, οι αμοιβές τους και τα μυστήρια. Ζητείται διαφάνεια. Η φυγή της αμερικανικής Houlihan Lokey από το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων και το παρασκήνιο.
Σφαγή για τη ΔΕΠΑ. Ο Μυτιληναίος συμμαχεί με τον Βαρδινογιάννη. Οι ισχυροί τους αντίπαλοι και που θα παιχτεί το παιχνίδι.

Υπουργός δέσμιος των πιέσεων από τους καπνοβιομηχάνους. Οι καθυστερήσεις για το σύστημα ηλεκτρονικής σήμανσης και ο χορός λαθρεμπορίου και φοροδιαφυγής.

Ακόμα οι νέες πιέσεις της τρόικα για επιβολή νέων σκληρών μέτρων, η συμφωνία σύμπλευσης Σαμαρά-Βενιζέλου για τη «λήξη» του «φαινομενου Παπαδήμος» και πολιτικά παρασκήνια που συζητούνται.
Όλα όσα συμβαίνουν στον Επιχειρηματικό κόσμο. Οι πιέσεις τριών εργολάβων για ένα έργο, το όνειρο του Μπουτάρη για το Τατόι, οι αποφάσεις του Κυριακόπουλου και τα μεγάλα προβλήματα Θεοδωρίδη και Δαυίδ.

Αναλυτικός πίνακας για τα αποτελέσματα των εισηγμένων, αναλύσεις για την αγορά και τις μετοχές και σελίδες για τα media, το αυτοκίνητο τα sport, αλλά και στήλες που έχουν κάτι να πουν.


DEAL news
Η πρώτη επιχειρηματική εφημερίδα στην Ελλάδα
Στα περίπτερα κάθε Παρασκευή

DEAL news
Η αξιόπιστη εφημερίδα.

Deal μαζί σας στα περίπτερα
Εφημερίδα Deal news