e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Επιχείρηση-σκούπα της ΕΛ.ΑΣ στο κέντρο


Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο της οποίας πραγματοποιούνται συλλήψεις παράνομων μεταναστών.



Αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί στην Ομόνοια και στις γύρω περιοχές, οι οποίες -σε πολλές περιπτώσεις- μοιάζουν άδειες, καθώς οι παράνομοι μετανάστες κρύβονται υπό το φόβο της σύλληψης.






Πληροφορίες αναφέρουν ότι πολλοί έσπευσαν σε γειτονικές περιοχές, ενώ άλλοι κρύβονται στα διαμερίσματα που νοικιάζουν με το κεφάλι από επιτήδειους ιδιοκτήτες.






Παράλληλα, οι ομάδες των αστυνομικών αντιμετωπίζουν και τις παρανομίες του παρεμπορίου, της πορνείας, της διακίνησης ναρκωτικών και ούτω καθεξής.






Το πρωί της Πέμπτης, στο στόχαστρο των αστυνομικών μπήκαν τα στενά γύρω από τη Νομική, την ΑΣΟΕΕ και άλλες περιοχές.






Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, κατά την διάρκεια των ελέγχων που έκαναν την Τετάρτη, οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν υπήκοο Μπαγκλαντές, ενώ υποβλήθηκαν μηνύσεις σε βάρος δύο ελλήνων και δύο αλλοδαπών γιατί παρείχαν κατάλυμα έναντι χρηματικού ποσού σε παράνομους μετανάστες.






Ειδικότερα σε πέντε διαμερίσματα δύο πολυκατοικιών, στις οδούς Μάρνη και Σηλυβρίας, βρέθηκαν στοιβαγμένοι 28 αλλοδαποί (11 υπήκοοι Σομαλίας, 3 Αφγανιστάν, 9 Αλγερίας, 2 Μαρόκου και 3 Μπαγκλαντές), οι οποίοι βρίσκονται παράνομα στη χώρα.






Ο αλλοδαπός που συνελήφθη οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ οι υπόλοιποι κρατούνται στην Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής για απέλαση.
nooz.gr