e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Το διαδικτυακό μήνυμα του Tony Iommi


Με μήνυμα-ανακοίνωση στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος των Black Sabbath, Tony Iommi, ενημέρωσε τους fans για την πορεία της υγείας του, καθώς και για το μέλλον των Black Sabbath.


Αφού δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους Ozzy και Geezer Butler που έκαναν το ταξίδι από τις Ηνωμένες Πολιτείες στη Μεγάλη Βρετανία για να τον επισκεφτούν, ο Iommi ανέφερε πως η πρώτη φάση της θεραπείας του ολοκληρώθηκε (χημειοθεραπείες) και πλέον θα περάσει στη ραδιοθεραπεία, η οποία ωστόσο ενδέχεται να τον καταπονήσει.




Σε ανακοίνωση έκανε λόγο και για το νέο υλικό των Black Sabbath: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ozzy και τον Geezer που ήρθαν στην Αγγλία. Μου έδωσαν ένα μεγάλο κίνητρο. Μπορέσαμε και δουλέψαμε μαζί για μερικές μέρες και πλέον έχουμε μερικά υπέροχα καινούρια τραγούδια».






Όπως είναι φυσικό, οποιαδήποτε πρόβλεψη σχετικά με την κυκλοφορία της νέας δισκογραφικής δουλειάς των Black Sabbath είναι παρακινδυνευμένη, καθώς όπως έχει τονιστεί από όλα τα μέλη της μπάντας, αυτή τη στιγμή προέχει η υγεία του Iommi.


Πηγή: rockyourlife.gr