e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Παπαδημούλης: Πρέπει να εμποδίσουμε την εφαρμογή του Μνημονίου

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης παραδέχθηκε ότι το ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει συζητήσεις με το Άρμα Πολιτών του Γιάννη Δημαρά, ενώ τόνισε πως στόχος του κόμματος του είναι να μην καταφέρουν την κοινοβουλευτική πλειοψηφία τα δύο μεγάλα κόμματα.

«Πρέπει να τους εμποδίσουμε να εφαρμόσουν το μνημόνιο. Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτές τις εκλογές είναι το ποσοστό των 2 κομμάτων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να μην τους επιτρέψει να συγκεντρώσουν 151 βουλευτές ακόμη και με το μπόνους για το πρώτο κόμμα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ερωτώμενος για πιθανή συνεργασία με το κόμμα του Γιάννη Δημαρά, ο κ. Παπαδημούλης τόνισε πως υπάρχουν συζητήσεις σε εξέλιξη αλλά η κατάληξη τους είναι άγνωστη. «Τέτοιες διαβουλεύσεις αποδίδουν καλύτερα όταν γίνονται έγκαιρα και ουσιαστικά» τόνισε χαρακτηριστικά, φέρνοντας μάλιστα το παράδειγμα της Σοφίας Σακοράφα.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε και τα τεκταινόμενα στη δεξιά «πολυκατοικία»: «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι κόμμα δεξιά της ΝΔ. Αυτό που φαίνεται είναι η σκληρή εμφύλια διαμάχη ανάμεσα σε ΝΔ, Ανεξάρτητους Ελληνες, ΛΑΟΣ και Χρυσή Αυγή. Η τελευταία ανεβαίνει όσο της δίδεται πρόσφορο έδαφος από την οικονομική κρίση, το μεταναστευτικό πρόβλημα, η αύξηση της εγκληματικότητας. Κι αν η Αριστερά δεν δώσει λύση, τότε ο κίνδυνος για την γιγάντωση του ακροδεξιού στοιχείου μπορεί να γίνει οξύτερος».
dealnews.gr