e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Εκτάκτως αυτή την Παρασκευή
Η Press Time αποκαλύπτει

- 25η Μαρτίου: Η παρέλαση crash test για τις εκλογές και τα κόμματα. Τα σχέδια και τι συζητείται.

- Ο Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής, αποκαλύπτει: Διαφθορά 4 δισεκατομμύρια ευρώ στο χώρο της Υγείας. Σταγόνα στον ωκεανό όσα «αποκαλύπτει» το Υπουργείο. Ταρίφες, προμήθειες, μεσάζοντες, «ληστείες», σκάνδαλο κάτω από κάθε… πέτρα.


- Στέφανος Τζουμάκας: Ψηφοφόροι «μαϊμού» στις εσωκομματικές. Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ μιλάει στην PRESS και καταγγέλλει νοθεία στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ.


Press Time
Διαβάστε ακόμα από την πολιτική

- Ποιοι μένουν εκτός Βουλής. Σφαγή στα μεγάλα ονόματα. Οι πράσινοι και οι γαλάζιοι και οι… νέοι. Ποιος θα «επιζήσει» στην Α’ και Β’ Αθήνας;


Press Time
Διαβάστε ακόμα:

- Εισαγγελέας και ΣΔΟΕ για την διπλή κομπίνα στο υπουργείο Ανάπτυξης. Νέες αποκαλύψεις για τα κυκλώματα του Υπουργείου και τις χρηματοδοτήσεις.

- Η στρατιωτική θητεία των αρχηγών και άλλων πολιτικών. Τι έκανες στο στρατό υπουργέ μου; ποιοι υπηρέτησαν, ποιοι απαλλάχτηκαν, ποιοι είχα «βύσμα».

- Βόμβα ευρωβουλευτή. Παράνομος ο συμβιβασμός με Siemens. Ο Νίκος Χουντής μιλάει στην PRESS και πήγε το θέμα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

- Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Ρήγμα με το Φανάρι. Η κόντρα του με τον Βαρθολομαίο και το ταξίδι στην Πόλη.










SPORT

- Η μισή Super League κινδυνεύει με υποβιβασμό, ο «Χορός του θανάτου» για 7 ομάδες και το κομβικό σημείο για τα οικονομικά-μετοχικά θέματα του «Τριφυλλιού». Ολυμπιακός: «πάρε τα λεφτά, κάνε μεταγραφές». Tο μπαλάκι περνάει τώρα στα χέρια του Μαρινάκη.


Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα

Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις