e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Η Ντόρα "διπλαρώνει" τους διαγραφέντες από τη ΝΔ


Επαφές με βουλευτές, οι οποίοι διαγράφηκαν από τη Νέα Δημοκρατία μετά την απόφασή τους να καταψηφίσουν το νέο μνημόνιο, ανακοίνωσε ότι έχει η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη.

Σε δηλώσεις της στον Βήμα 99,5, η κ. Μπακογιάννη αποκάλυψε ότι "έχει έρθει σε επαφή" με κάποιους από τους διαγραφέντες, προκειμένου να προσχωρήσουν στη Δημοκρατική Συμμαχία.


"Γίνεται μία ατελείωτη συζήτηση σε όλο το πολιτικό σκηνικό", καθώς "το πολιτικό σύστημα καταρρέει και πρέπει να ξαναφτιαχτεί με άλλες λογικές", ανέφερε χαρακτηριστικά.


Σχολιάζοντας τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που "δεν βάζουν" τη Δημοκρατική Συμμαχία στη Βουλή, η κ. Μπακογιάννη είπε ότι υπάρχουν δημοσκοπήσεις που δείχνουν το αντίθετο και τόνισε: "Στόχος μας είναι να μπούμε δυνατά στη Βουλή".

Επίσης, εξαπέλυσε πυρά κατά του Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας ότι η ΝΔ πληρώνει τις πολιτικές αντιφάσεις των τελευταίων 2,5 ετών.

Η ίδια χαρακτήρισε "πολιτική σχιζοφρένεια" τη στάση της ΝΔ, η οποία ενώ καταψήφισε το πρώτο μνημόνιο - εξέλιξη που οδήγησε στη διαγραφή της από το κόμμα -, υπερψήφισε το δεύτερο.
nooz.gr