e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Η Press Time αποκαλύπτει

- «Γουνάκια» για το Μνημόνιο! Όλο το παρασκήνιο για την αποστολή της δικογραφίας Πεπόνη- Μουζακίτη για ποινικές ευθύνες Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Τι θα γίνει με τη Βουλή και το Ειδικό Δικαστήριο.


- Μόλις άρχισε το ξήλωμα των τοκογλύφων. Έρχονται και άλλες συλλήψεις μετά τη μαφία της Θεσσαλονίκης. Πώς δρούσαν οι εγκληματικές οργανώσεις.

- Δραματική έκκληση του υφυπουργού Υγείας Μάρκου Μπόλαρη μέσω της PRESS για τους αστέγους. Από ποιους ζητά βοήθεια και ο σχεδιασμός του για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

- Τεράστια υπόθεση αρχαιοκαπηλίας με 1.600 θησαυρούς, ακόμα και από το 3000 προ Χριστού. Αναζητούνται οι επιχειρηματίες «αγοραστές». Η εξιχνίαση της υπόθεσης από τον Γιώργο Τσούκαλη.



Press Time
Διαβάστε ακόμα από την πολιτική


- Αθήνα ώρα μηδέν. Τα οκτώ μεγάλα «θα» του Καμίνη… και η πικρή αλήθεια. Τι δεν τήρησε ο «άρχων» της πρωτεύουσας.


Press Time
Διαβάστε ακόμα:

- Η εκδίκηση στον Μπουτάρη. Ποιοι έβαλαν στο στόχαστρο τους αμπελώνες του δημάρχου Θεσσαλονίκης.

- Sos για τους «αχαρτογράφητους» υφάλους. Ο κίνδυνος φωλιάζει και στο Αιγαίο. Καταγγελίες φωτιά της ΠΕΠΕΝ για 20 λιμάνια της χώρας που χαρακτηρίζονται επικίνδυνα.




SPORT


- Ο νέος «πόλεμος» που ξεσπά στο ποδοσφαιρικό παρασκήνιο, η τραγωδία της ΑΕΚ και η ευκαιρία του ΠΑΟ να πιάσει κορυφή και να πάρει διαφορά.






Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα

Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις