e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Ο μεγαλύτερος φόβος της Demi Moore

Ο γάμος κατέρρευσε μετά τις αποκαλύψεις ότι ο άντρας της την απατά. Εκείνος φαίνεται να προχωρά στη ζωή του, ενώ εκείνη παραμένει εγκλωβισμένη στο παρελθόν και τις ανασφάλειές της. Η Demi Moore μίλησε στο περιοδικό BAZAAR για τον μεγαλύτερο φόβο της.

«Δεν μπορείς να νιώσεις ολοκληρωμένος άνθρωπος, αν δεν έχεις βρει την πραγματική αγάπη», λέει η 49χρονη τραγουδίστρια, που μετά από τρεις γάμους ακόμα ψάχνει την παντοτινή αγάπη και μυαλό δε βάζει!

Η μεγαλύτερη ανασφάλειά της παλιότερα ήταν ότι θα την εγκαταλείψουν. Το έπαθε πολλάκις. Τώρα ο μεγαλύτερος φόβος της είναι ότι δεν είναι άξια να αγαπηθεί, ότι δεν είναι ερωτεύσιμη. Αυτό δεν έχει να κάνει πια με την εξωτερική της εμφάνιση, σε αντίθεση με το παρελθόν.

Η Moore έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως για τα σκαμπανεβάσματα του βάρους της, αν και τα τελευταία χρόνια θεωρείται ως μια από τις πιο εντυπωσιακές 40 και άνω γυναίκες. Ορισμένοι μάλιστα την κριτικάρουν για το ότι είναι υπερβολικά αδύνατη. Η ίδια δεν πίστευε ποτέ ότι θα υπήρχε στιγμή, που κάποιος θα την προέτρεπε να πάρει βάρος.
nooz.gr