e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Κόκκινο στον Κυρίτση έδειξε το Mega


Φανερά δυσαρεστημένος σε συνέντευξη του ο σεναριογράφος Γιώργος Κυρίτσης εμφανίστηκε σε συνέντευξη του σε εφημερίδα των Τρικάλων.



Ο λόγος είναι ότι δεν πήρε το πράσινο φως το νέο τηλεοπτικό σήριαλ, βασισμένο στις σημερινές πολιτικοοικονομικές και κοινωνικές της χώρας μας, υπό τον τίτλο «Τελευταία μάχη», από το Μέγκα.



Την αποκάλυψη κάνει ο ίδιος ο Κυρίτσης, στο περιθώριο μια συνέντευξής του, στην εβδομαδιαία εφημερίδα των Τρικάλων «Διάλογος», ενόψει της καθόδου του στις προσεχείς εθνικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Αριστεράς στο νομό Τρικάλων.

Μάλιστα ο δημοφιλής ηθοποιός και σεναριογράφος δεν διστάζει να πει ότι αν κάποιοι ταγοί του τόπου μας αναγνώριζαν στους βασικούς πρωταγωνιστές τον εαυτό τους, δεν θα είχε πρόβλημα να τον κλείσουν ακόμα και φυλακή!


Στην ίδια συνέντευξη ο Κυρίτσης μιλάει και για τα παιδικά του χρόνια, τότε που λόγω ανέχειας έπαιρνε «χαρτί απόρου» από την εκκλησία γιατί δεν είχε να πληρώσει τα σχολικά του βιβλία. Θυμάται επίσης ότι εκείνη την εποχή στα Τρίκαλα μοιραζόταν με τον παιδικό του φίλο Φώτη Κουβέλη «μια φέτα με ψωμί ζάχαρη» και ονειρευόταν να αλλάξουν τον κόσμο.
dealnews.gr